Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
CIC NBT
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
da se dodělat jak CIC tak CIC NBT (předposlední verze idrive)
poslední co mají modely G ještě ne,
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=770381
poslední co mají modely G ještě ne,
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=770381
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade nevidim na tom nic slozoiteho, rozbit prasatko, objednat retrofit, namontovat... Zhruba 2000USD + dph je vlastne malickost za to, co to nabidne
Samozrejme ze to je velmi relativni, nekomu (mne) to prijde jako ze fakt dost penez, nekomu to vychazi jako prijatelne.
Filmy CIC samozrejme zvlada taky, ale jen z mechaniky, je nutne srani se s plackama. Cenove to je vice nez jednou tolik nez zastavba CIC.
Mne mrzi ze BMW neudelalo a klidne i za hodne penez jak je obvykle interface na MOSt ktery by mel v sobe HDD a ze ktereho by CIC zvladal prehravat video soubory. Samozrejme ovladatelne pres kontroler. Bohuzel, uz se ho nejspis nedockame. Verim tomu ze by se jich prodala hromada...

Filmy CIC samozrejme zvlada taky, ale jen z mechaniky, je nutne srani se s plackama. Cenove to je vice nez jednou tolik nez zastavba CIC.
Mne mrzi ze BMW neudelalo a klidne i za hodne penez jak je obvykle interface na MOSt ktery by mel v sobe HDD a ze ktereho by CIC zvladal prehravat video soubory. Samozrejme ovladatelne pres kontroler. Bohuzel, uz se ho nejspis nedockame. Verim tomu ze by se jich prodala hromada...
Důležitý je taky správný nastavení rádia. Další věc je odeslílání informací z dopravního centra do příslušných stanic, který kódy TMC vysílají. Řekl bych, že informace už dnes celkem chodí, stačí si najet na trojúhelníček a zobrazí se všechny aktuální informace, od nejbližší, až po nejvzdálenější
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já už si to u CCC moc nepamatuju, ale v nastavení rádia by mělo být zatržítko u TMC a hlavně zvolená stanice, která kódy TMC přijímá. Mělo by to fungovat na "AUTO", ale stanice jde zvolit i manuálně. Taky, mám dojem, musí být povolena dynamické navigování. Ten trojúhelník jsem myslel kouknout jen jednorázově, jestli ti to informace TMC přijímá.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014