Ahoj,
po přezutí na letní kola (přední nové Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 225/45 R17, zadní už trošku ojeté Hankook ventus v12 evo2 255/40 R17) se mi zdá auto mnohem nejistější na rozbité silnici.
Nejhorší to bylo při poslední cestě po D1, kde v pravém pruhu na těch horších úsecích auto plavalo ze strany na stranu. Nebylo to nebezpečné, jen dost nepříjemné.
Nemáte někdo podobné zkušenosti? Jsou viníkem jen pneumatiky (jak píšou na US forech), nebo to může být něco jiného? Nemá se při přezutí něco seřídit?
Díky za názory
Auto: 2006 e90 325xi, najeto cca 80tis
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nestabilní auto na rozbité D1
Věřit tomu nemusíš, ale je to pravdamatiz píše:Dejme tomu ze budu verit ze to auto najelo jen 8k km rocne. Nicmene pryzove casti uz OK nebudou... Na aute to nepoznas, musi se vyndat a pak je citit rozdil mezi novym a starym.

OK - domluvím se s mechanikem, aby se na to příště koukli. Díky za tip
Jen nevím, jestli se to dá svést na silentbloky, když to na zimních kolech nedělalo - jel jsem v zimě Brno Praha několikrát a nikdy jsem si toho nevšiml (jezdím většinou v pravým pruhu, takže bych si toho všimnul).
Šlo mi o to, jestli se nemusí třeba čas od času seřídit nějaké čidlo (DTC?) - něco jak když se vymění sklo a seřizuje se světelnej senzor?