Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

prosim o radu BMW e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ttonas

#1 Příspěvek od Ttonas »

Dobry den poprosil bych o radu nebo kam nasmerovat BMW e36 r.v 1998 320 i touring mel jsem uz 2x v oprave a porad zavada.. ted je to jeste horsi...neco huci prerusovane a spis pri malich rychlostech kdyz jedu rychlejs tak se to zrychluje nad 130 to nejde uz slyset mel jsem to v oprave vymeneno stredove lozisko kardanu vyvazeni kol menen olej v dif.bylo me receno ze leva poloosa je ok prava trochu vule ale jeste to jde dif zadne vule a je taky ok po vraceni huci stejne plus vybrace volantu pri 80km rychlosti to pred opravou nedelalo a kdyz dojizdim nebo jedu cca 20 tak neco vzadu skripe jako kov na kov jestli nekdo nejakou radu nebo nekdo opravuje bavoraky v okoli teplic a mel by cas tak pisnete dekuji
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Thomeeno23 »

TěŽko říct, tyhle hučení různých zvuků a intenzit dělávají ložiska.. Já měl taky ohlej jen ten plech co je pod kotoučem a přerušovaně to drhlo... Jinak diferák bez vůlí mi přijde spíš jako pohádka při těch letech co e36 mají ale může být. Vibrace v určité rychlosti zas vypadají na nevyvážená kola.. Mohli ti v servisu zpřeházet kola (třeba zadky dát na předek) pak by dávalo smysl že od servisu to vibruje. Skřípaly mi zas uložení tlumičů ale je tam toho tolik že se poradit od kompu prostě nedá
Odpovědět