Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bmw e46 320D centrál na heslo?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
KubisCZ

#1 Příspěvek od KubisCZ »

Zdravím vsechny bmw fans :lol: asi pred 4 mesici jsem si dotahnul BMW E46 320D rok 2001 a predchozi majitel krom zatajeni oprav asi za 25 000 opomenul sdelit, ze zlobi central a zjistil jsem to az po 200 km doma :lol: zatim to nebylo nijak hrozne, ale auto je uz opravene a je to jedna zatim z poslednich zavad a docela si na tom par lidi lame hlavu.

Popisu zavadu centralu. Kdyz sedim v aute a zamykam auto pres tlacitko v panelu tak auto zamyka bez jedineho problemu, zamyka i odemyka takze zamky asi budou pohode.
Kdyz prijdu k autu odemknu klickem (casto mackam i 4x- asi baterka) tak auto odemknu nakopnu a pohoda. Kdyz nekde zastavim auto chcipnu vylezu a zamknu ( jedno jestli pres dalkac nebo fyzicky klicem) tak se auto zamkne a hned odemkne. Tohle muzu delat porad dokola, ale kdyz otevru dvere otocim klickem - rozsviti se kontrolky - ihned vypnu a vytahnu a zavru dvere a zamknu tak se auto zamkne
:lol: vzdycky tedy musim zamykat stejnym zpusobem a v tomto poradi
1. chcipnu auto
2. Otevru dvere
3. znovu otocim klicem ( bud na prvni polohu kde se zapne jen palubni pocitac, nebo kontrolky)
4. Klicek vytahnu a vylezu a auto se zamkne

Díky tomuhle cirkusu se mi odpalila asi spínačka protoze dostala zabrat :lol: jo a kdyz dvere zamknu pres klicek tak citim jak mi silou zase chce dvere odemknout a odemkne.kdyz udelam postup tak klickem zamknu.

Takova perlicka na me privitani :roll: :D dikec moc za napady a rady
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Co to píchnout na diagnostiku? Relátka v jednotce centrálu i motorek se umí celkem slušně v protokolu prásknout.
KubisCZ

#3 Příspěvek od KubisCZ »

Fx píše:Co to píchnout na diagnostiku? Relátka v jednotce centrálu i motorek se umí celkem slušně v protokolu prásknout.
Samo na diagnostice to bylo, asi 4x protoze se opravovalo hafo drobnych zavad a slo se podle seznamu :lol: jediny co to pise a hodne o tom vypovida je chyba zamku ridice. Zamek se zkousel jinej a neslo to, ne novej ale z vrakace, ale ze by druhej byl stejne spatnej se mi moc verit nechce :lol: je fakt, ze jsem tohle mohl zminit o te chybe, ale vyradil sem to, protoze se zkousel i druhy zamek a nic. Rikal jsem si jestli tohle treba nekdo uz neresil :lol:
inspi1981

#4 Příspěvek od inspi1981 »

Tak jestli mas chybu zámku, tak nemůžeš očekávat, ze to bude fungovat tak jak má
KubisCZ

#5 Příspěvek od KubisCZ »

inspi1981 píše:Tak jestli mas chybu zámku, tak nemůžeš očekávat, ze to bude fungovat tak jak má
Ja vim, ale zamek ridice se zkousel jiny a stejne to neslo. Muze to delat treba svazek dratku v tech dverich co vedou tim gumovym tunelem?

Tam jde hlavne o to ze v aute tlacitkem zamknu v pohode ale dalkovym ne. Je nejak DO spojeno se zamknem ridice? Hlavne pokazde kdyz otocim na druhou polohu klicek a vytahnu zase tak zamknu jak klicem tak DO. Ale pokud nedam klic do zapalovani a neotocim tam a zpet tak ne. V aute tlacitkem pokazde
Odpovědět