Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E91 destovy senzor a alarm

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xkapa
Klubové ID: 3793

#1 Příspěvek od xkapa »

Ceka me vymena celniho skla, tak uvazuji nad dodelanim destoveho senzoru, chromatickeho vnitrniho zpetneho zrcatka a alarmu.

Jake mate zkusenosti s funkcnosti automatickeho stirani pomoci destoveho senzoru, funguje to nebo je to uplne na h...o?

Co vse se musi po mechanicke strance udelat krome jineho spinaciho centra, zrcatka, ultrazvukoveho modulu a sireny plus dokodovani?

Mate s tim nekdo zkusenosti pripadne umite to nekdo namontovat? Diky za nazory a postrehy. Petr
pavproch

#2 Příspěvek od pavproch »

mám e91 MY2011 s dešťovým senzorem z výroby a teda moc odvázanej z něj nejsem... když prší tak akoráth, tak funguje dobře, ale v lejaffci nebo naopak mrholení buď stírá příliš pomalu nebo zase příliš rychle.. prostě skoro nikdy tak akoráth.... ale zase na druhou stranu funguje mnohem lépe než tatáž fičura v konzernových autech....

celkově bych ale řekl, že příště bych ho tam asi dal zas.... :twisted:
kubicek106

#3 Příspěvek od kubicek106 »

Ahoj mám ho taky z výroby. Funguje celkem dobře jen má problém, když je studené auto v zimě a stěrače neotřou dokonale okno a tak si myslí, že je potřeba stírat dál a dál. Takže krom této malé drobnosti ho mám skoro vždy když začne pršet zapnutý 8)
PS: sem tam mě ale taky někdy překvapí jak stírá :twisted:
vita11 Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 3376

#4 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Taky tam tuto fíčuru mám. Občas se mu nepovede setřít tak, jak by bylo potřeba, ale minimálně v 80% případů funguje dobře. Citlivost se dá nastavit kolečkem a když je náhodou potřeba, tak se dá setřít ťuknutím do páčky aniž by se vypnula automatika.
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
Odpovědět