To bude nejspíše problém v rádiu. Nejlepší je koupit jiné. Pohybuje se cca okolo 3tis. A nebo rovnou koupit novější typ po roce 2010, který má zabudované Bluethoot a USB, to vychází cca na 6tis.
Kdyby jsi chtěl tak mám obě rádia k prodeji.
Na netu se dá najít poměrně dost problému, které se týkají ukroucených (zohybaných) kabelů okolo kufru - nemůže to s tímto souviset (mám sedan)?
A o které kabely se jedná a kde?
Dále jsem se chtěl zeptat jestli mi bude fungovat/pasovat i novější BMW professional jak ty říkáš typ po r.v.2010 s usb a bluethooth.
A další dotaz, zvládnu montáž sám (přehození staré vs. nové)?
To nebude tvůj případ. Toto fakt vypadá na problém v rádiu. Nejlepší je zkusit jiné rádio a pak budeš mít 100% jistotu.
Ano dá se tam bez problémů dát novější rádio. Jediné co budeš potřebovat tak si pak sehnat mikrofón, pokuď ho v autě nemáš a napojit ho, pak samořejmě koupit USB kabel, ten stojí cca 200Kč.
Montáž určitě zvládneš sám, ale je možné že bude zapotřebí rádio nakódovat.
Tohle mě docela zajímá, na mé E90 se objevila údajně častá bolest pre-LCI modelů a sice, že přestává zobrazovat displej po zahřátí auta Co jsem koukal, tak samotný displej na eBay je tak cca 3 tis. Jestli se dá za 6 sehnat celé rádio i s Bluetooth, tak asi není co řešit Fakt ho dokážeš za ty peníze sehnat?
czNEWMANcz píše:Tohle mě docela zajímá, na mé E90 se objevila údajně častá bolest pre-LCI modelů a sice, že přestává zobrazovat displej po zahřátí auta Co jsem koukal, tak samotný displej na eBay je tak cca 3 tis. Jestli se dá za 6 sehnat celé rádio i s Bluetooth, tak asi není co řešit Fakt ho dokážeš za ty peníze sehnat?
Mam taky jedno radio professional s BT a USB na prodej, zbylo po upgradu na CIC. Vcetne mikrofonu a propojovaciho kabelu.
Pro USB prehravani staci dokoupit USB kabel a USB konektor v BMW.
Jestli ma nekdo zajem napiste mi SZ.