Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jake kladky na bmw e46 330d 135kw
Ahoj, mohli byste mi prosim doporucit kde nakouput kladky a remeny na motor 330d 135kw? Pripadne jakeho vyrobce dilu byste doporucili? Dovezl sem zachovaly kus e46 a rad bych mu dopral servis jaky si ten fesak zaslouzi. Koukal sem na weby a ceny se dost lisi. Dalsim duvodem, proc to pisu je ten fakt, ze me muj mechanik odrazuje od nakupovani "levnejsich" kladek od internetovych prodejcu a ohani se rozdilnou kvalitou dilu pro ruzne trhy, snazi se me presvedcit, ze kladky dobrych vyrobcu na webu sou urceny pro polsky trh a kvalitou to je jinde nez dily od stejneho vyrobce, ktere on pry objednava v CR. Tak ted nevim. Dekuji predem za reakce. P.s. pry mam vsechny kladky na vymenu ( pri roztoceni se ozivaji, netoci se neslysne.
Díky, uz sem to nakoupil.. komplet to stalo 4900,- vcetne postovneho viz. obrazek, cisla dilu, treba to nekomu pomuze.koki píše:tady nakup autorozvody.cz, bral jsem tam spoustu dílů a neměl nikdy problém.
Ano kladky INA a řemeny Contitech jsem též dával a zatím vše funguje jak má
- Přílohy
-
- cisla dilu kladky a remeny E46 330D 135kw M57
- 11883212_10205213833249429_1477990075_o.jpg (170.47 KiB) Zobrazeno 1171 x