Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 Audio

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
LaGrave

#1 Příspěvek od LaGrave »

Resim ted jak udelat hudbu v E90. Mam navigaci CCC, ale jen zakladni repro. Urcite tedy chci dat pod sedacky misto 165 mm 200mm repro vymenit predni a zadni 100mm za vykonejsi a vytlumit dvere. Dale dat do prednich dveri vyskove a do stredu jak jsou ofuky dat jeden 100mm je to tam na nej prirpavenej, tak ho tam jen vlozit dale do zadni k 100mm dat jeste vyskove. na netu jsem nasel repro + zesilovac logic 7 a ted otazka zda je koupit a jen to vymenit a zapojit nejakou firmou, ale pak nevim jak bych to nastavil v radio, protoze na logic 7 tam nemam nastaveni ekvalizeru atd. , tazke jestli to jde nejak dodelat, nebo prehrat soft. a nebo se na tohle vse vykaslat a jen koupit jine repro. Nebo jestli mate jinou radu budu velmi rad. Mel jsem nejakou nabidku ale ten mi rekl neco kolem 28 000 coz mi prijde prehnane moc. Diky za rady a info
pavproch

#2 Příspěvek od pavproch »

k té muzyce: zcela nedávno sa tady poměrně podrobně rozebíraly jednotlivé stupně audia v 3er e9x.... zkus pohledat... já tam mám rádio professional + hifi (čili druhý stupeň) a .... byla to chyba, měl sem tam dát Logic7 nebo HK... bo i pitomé základní rádio VW/Schade hraje výrazně líp...

OT: kura, já bych už zase maloval tie oblůčiky, kdekoli, ani by to nemuselo tam, co máš nick.... "skiing smiley in plural"
LaGrave

#3 Příspěvek od LaGrave »

prave, ze to co jsem chtel vedet jsem nenasel stupne vybavy vim jak sli za sebou jen prave jestli ma nekdo zkusenosti jestli predelat na logic 7 ,nebo bohate psotaci koupit obyc za par korun
Martyn
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Martyn »

Kdyz me jeste bavilo strkat penize do auta :lol:
http://www.autohificlub.cz/forum/9/1035098-bmw-e9x/0
uplne dole mas upravu repro a zesilovace..
Jen ve zkratce pokud nechces nejake opravdu top hifi s investici pres 100k tak tam urcite dej nejake repro na miru do e9x (za me byl jen ten audiosystem, ted uz je vetsi vyber, treba MB Quart tusim jsem slysel ze hraje skvele) + samozrejme potreba zesilovac - tam je trosku problem jak ho napojit na origo radio, idealne nejaky JL CLeansweep nebo Helix "redukce", v krizi mozno pouzit i hi-low prevodnik. Ja pouzil toho Blaupunkta pac nic takoveho neni potreba a je mozne ho zapojit pres specialni kabelaz primo do oem radia.. Ale zase ty repra by zvladly i vetsi vykon..
To co jsem mel ja byl jednoduchej upgrade a oproti serii nebe a dudy..
Btw na logic 7 lady nedavno nekdo (Matiz?) hazel fotky z predelavky, ale na to bych gule nemel:D a bojim se ze ani ten vysledek za tu praci stat nebude (leda bys sehnal vsechny komponenty nejak vylozene za pusu).

Jinak souhlasim s Pavrochem, skodovky obecne - zvlast s tim priplatkovym Cantonem (priplatek 13tis tusim?), hrajou oproti bmw mnohem líp:(
inspi1981

#5 Příspěvek od inspi1981 »

No hlavně Logic7 potřebuje optiku a jestli tam není natažená, tak ...... 8O
LaGrave

#6 Příspěvek od LaGrave »

to urcite neni, takze na logic 7 se vykaslat a hodit tam normlani repro, tkery bude pasovat do bmw e90., a co tam hodit repro z logic 7 a zesilovac pouzit jinej na kterej nemusis byt optika?
Odpovědět