Dobrý den klubáci,
musim se zeptat jelikož tu věc hledám třetí den. Upadla mi tryska s krytkou na levym přednim světle u E91, jenže... Nechci kupovat celou trysku z BMW, která stojí 1800,- jelikož mě funguje, normálně vylejzá jak má, ALE, krytku mám jenže nemam tu trysku, na který drží krytka... Doufám, že je to trochu k pochopení. Nemáte ji někdo v šuplíku třebas? /// Jinak ji asi stejně budu muset koupit no :/
Ale děkuji za jakoukoliv odpověd
Já měl problém s tryskama na světla jelikož mi protejkali jak průtokáč. nechal jsem je zaslepit takže te´d světla neostřikuju. Světla jsou na tom uplně stejně jako před zaslepením ostřik je spíše mrví dle sdělení techniků. Vyjde tě to na malé peníze a budeš mít klid od trysek na pořád
No já právě se tomuhle chci vyhnout, popřípadě bych vyndal pojistku.. Uvidim ještě jedu za nějakym pánem, který má prý hoodně dílů tohodle typu. Tak snad to výjde. A díky za tip určitě to bude jedno z možných řešení
Také mi protékaly ostřikovače světlometů. Kompletně jsem je vyndal, otvor v nádržce zaslepil a krytky výsuvných trysek připevnil zevnitř do nárazníku stahovacími páskami...
Neostřikuju, nic neteče, nikdo nic nepozná a krytky drží.