Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e90 320d sedan - rady koupě

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Joe_27

#1 Příspěvek od Joe_27 »

Dobré ráno,

po dlouhém zvažování jsem se rozhodl vyměnit mého starého Megana Classic rv97 za něco novějšího a krásnějšího.

Rozhodoval jsem se mezi Fordem Mondeo rv.07+, Mazdou 6 rv.07+, BMW rady 3 E90 rv.05+.

Potřebuji auto na denní dojíždění do práce cca 35+35 km denně meziměsto, nějaké drobné pojíždění občas po Ostravě, a když bude pěkně tak klidně dálnice a delší trasy, najedu cca 15-20 tis. ročně.

Zárověn bych si chtěl s autem užít i zábavu a řízení mě baví, takže měčo živejší s nizkou spotřebou by bylo ideální.

Zdá se mi že 2.0 Diesel 120kw s řetězem je asi dobrá volba.

Zárověn bych nerad do auta sypal příliš moc peněz, a e90 mi přijdou jako spolehlivé vozy, kdyžtak mi to vyvraťte.

Rozpočet na ojetinu mám 200 000 tis. a to tak že to je strop a nechci pak do toho chvilku (rok) nic vrážet...

Výbavu bych byl rád za Sport. Sedačky (standartní jsou prý hrůza), autoklima, xenony (AE), tempomat, vyhřívání sedaček, el. sklopná zrčátka...

Nájezd moc neřeším, nedělám si iluze že narazím na nestočený kus, ale spíše mi jde o stav motoru a důležitých dílů, at s tím pár let (ideálně 100tis.) pojezdím...

Nějaké kusy cca 2-3 jsem našel u nás, jinak další 2-3 na mobile.de...

Zvažuji jestli koupit u nás, nebo zkusit Německo, pokud by byl někdo ochotný mi s koupi pomoct, nebo alespoň poradit budu moc rád a určitě se odvděčím :-)
Odpovědět