Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nový packet pro E90 pre facelift.
Ahoj,
mám první typ E90ky a chtěl bych nainstalovat M aero packet. Co vše musím zahrnout do instalace, na co si dát pozor a co je třeba ještě dokoupit kromě nárazníků a prahů?
Beru v úvahu i packet od aftermarketových firem jako je AC Schnitzer, Hamann, atd. Tedy, jaký paket stojí za úvahu?
+ jaký performance exhaust system vybrat pro 320d? Od bmw, nebo jinou firmu?
Díky.
mám první typ E90ky a chtěl bych nainstalovat M aero packet. Co vše musím zahrnout do instalace, na co si dát pozor a co je třeba ještě dokoupit kromě nárazníků a prahů?
Beru v úvahu i packet od aftermarketových firem jako je AC Schnitzer, Hamann, atd. Tedy, jaký paket stojí za úvahu?
+ jaký performance exhaust system vybrat pro 320d? Od bmw, nebo jinou firmu?
Díky.
-
M paket má kromě nárazníků a prahů ještě spoustu dalších vopičáren okolo. V předním nárazníku to jsou náfuky brzd, možná budou rozdílné i podběhy, tam si nejsem jistej. Minimálně je tam zespoda ještě plastový adaptér mezi krytem motoru a nárazníkem.
Prahy by snad měly sedět.
Zadní nárazník - tam nemám zkušenost, ale když jsem lezl pod auto (mám M paket z výroby), tak je zespoda mezi nárazníkem a spodkem rovněž plast, který nárazník zespodu přidržuje.
Další rozdíl kromě plastů jsou pak funkční věci na podvozku, tam je toho mnohem víc.
Ohledně výfuku - já šel u E90 320d do M Performance a peněz nelituju.
Prahy by snad měly sedět.
Zadní nárazník - tam nemám zkušenost, ale když jsem lezl pod auto (mám M paket z výroby), tak je zespoda mezi nárazníkem a spodkem rovněž plast, který nárazník zespodu přidržuje.
Další rozdíl kromě plastů jsou pak funkční věci na podvozku, tam je toho mnohem víc.
Ohledně výfuku - já šel u E90 320d do M Performance a peněz nelituju.
-
-
-
jj...kupoval jsem ho tady http://www.salesafter.eu/index.php?cat= ... r-148.html je to autorizovaný BMW dealer, vše OK přišlo do cca 5 dní. Cena cca 12 tis, v Inveltu chtěli nějakých 18 tis 

-