Zdravím a prosím o radu. Před měsícem jsem nechal vyměnit olej v prevodovce. Olej i vana čistá bez špon. A dnes mi začala převodovka při rozjezdu silněji cukat a to jen při přeřazení z 1 na 2. Ostatní rychlosti naprosto v pořádku. A pokud přeřadim do manualniho režimu tak jsou vsechny rychlosti bez problému. Neporadi někdo? Dekuji
chce to udělat diagnostiku,
dělal to zkušený člověk?
duležité je měnit i těsnění mechantroniku, často je poškozené, nebo naopak někdo dotáhne mechatronik moc silně a těsnění praskne a převodovka začně špatně řadit, ale todle není věc kterou ti někdo poradí po internetu.
Dělali mi to v Kaps. Taky mam podezření na ten olej protože pod autem mam kapky oleje. By jsem na stk tam říkali ze to teče z převodovky tak jsem nechal vyměnit olej a tam mi říkali ze to teče motorový. Muze téct olej někde kolem poloosy ven? Taky mam pocit ze mi auto v rychlosti kolem 120 vibruje ale volant je v klidu takže na kola bych to neviděl. Muze to mit nějakou souvislost? Jinak ta převodovka v manualnim režimu rádi úplně normálně klidně bez nějakých změn.
radši to nech někde rychle zkontrolovat, odkud jsi?
kdyby ti to teklo z poloosy tak by to byl diferak, ale muže tíct klidně gufero hřidele. v Kaps sou idioti bohužel