ahoj prosim o radu , projel sem asi 5 servisu a nikde nevedi . sviti mi cervena kontrolka volantu na palobuvce a v rohu ma maly zamecek.
pritom volant normalne funguje a i posilovac, na diagnostice to nejde nacist
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cervena kontrolka volantu
zkus 5x za sebou nastartovat a vypnout motor, někde jsem četl, že by to mělo pomoct, ale ověřené to nemámvalec1 píše:ahoj prosim o radu , projel sem asi 5 servisu a nikde nevedi . sviti mi cervena kontrolka volantu na palobuvce a v rohu ma maly zamecek.
pritom volant normalne funguje a i posilovac, na diagnostice to nejde nacist
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
JJ, nejlíp s vytocenyma kolama co nejvic to jde a bude třeba i překvápko v podobe odtahovky s majackama...
Predpokladam ze jsem s panem mluvil, pro všechny ostatní co nejrychleji oslovte nekoho kdo se tim zabyva, protože jednou uz ty kola neuvolni, zapalovani nezapne, zustane to takova mala mrtvolka, a pokud bude mit kolecka vytocene do rejdu, je to docela prdel jak se to na tu odtahovku bude soukat...
Predpokladam ze jsem s panem mluvil, pro všechny ostatní co nejrychleji oslovte nekoho kdo se tim zabyva, protože jednou uz ty kola neuvolni, zapalovani nezapne, zustane to takova mala mrtvolka, a pokud bude mit kolecka vytocene do rejdu, je to docela prdel jak se to na tu odtahovku bude soukat...