Zdar lidi,
rád bych Vás poprosil o radu a tipy. Mám E46 compacta s m-kovým podvozkem, stále originál. Bohužel čas pokročil a musím vyměnit ramena, tlumiče, pružiny, silembloky. Cílem je, aby měl podvozek stejné vlastnosti, jako měl originál m-kovej podvozek. Doporučíte mi prosím, co mám koupit? Nechci nějaké levné rádoby sportovní tlumiče, to samý pružiny nebo ramena. Prosím tedy zkušenější o rady. Díky moc. CZermi
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 compact - renovace m podvozku
Jestli chceš, aby se to chovalo jako originál m-paket, tak to vyměň zase za m-paket.
Origo tlumiče dělá myslím Sachs. S tlumičema vyměnit i horní uložení tlumiče, gumové dorazy tlumičů a prachovky.
Ramena asi Meyle HD (jestli na to jsou)??
Silentbloky buď gumové nějaká rozumné značky, nebo pro více sportovní poježdění PU powerflex nebo stronglex.
Origo tlumiče dělá myslím Sachs. S tlumičema vyměnit i horní uložení tlumiče, gumové dorazy tlumičů a prachovky.
Ramena asi Meyle HD (jestli na to jsou)??
Silentbloky buď gumové nějaká rozumné značky, nebo pro více sportovní poježdění PU powerflex nebo stronglex.
to je jak s těma silentblokama, si ujasni na co chceš auto používat. Jestli spíše na normalni jezdění, tak origo m-paket. Je to rozumný kompromis mezi sportovním a pohodlným autem.
Jestli chceš spíš sporťáka a pohodlí oželíš, tak klidně nějakej rozumnej afermarket sportovní podvozek (koni, bilstein, HR, eibach atd.).
Jestli chceš spíš sporťáka a pohodlí oželíš, tak klidně nějakej rozumnej afermarket sportovní podvozek (koni, bilstein, HR, eibach atd.).