Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e9x vymena oleje v diferaku...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Tak jsem pekne narazil, jelikoz jsem zas nejake prachy vrazil do udrzby, rikal jsem si ze kdyz bude mit ty kulatiny, ze dostane novou napln do prevodovky a diferaku. Prevodovka ne problem, ale s diferakem jsem tvrde narazil na zem, neni tam vypousteci sroub, alespon teda doufam ze nejsem takova trubka ze bych ho nenasel. Neni ani v etk, ani jsem nenasel manual na vymenu oleje v difu, takze tady asi plati obligatni lifetime -) Sundavat zadni dekl difu mi prijde jako uz ze zvracene...
BudVlad
Klubové ID: 1841

#2 Příspěvek od BudVlad »

Když jsem měnil olej v diferáku za Royal Purple, vysál jsem olej náplňovým otvorem.

http://www.ebay.com/itm/Oil-Fluid-Sucti ... 1c3016f2cf
Obrázek
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

Jasne, odsat to pujde, klidne i odsavackou, ale sakra boli mne to, ptam se sam sebe marne proooc, vzdyt ten jeden sroub stoji pakatel, proc se prcat s odsavackou, petice sroub pekne maji... Stejne ten olej vymeni akorat nadsenec...

Mimochodem mas presne tu odsavacku a jsi s ni spokojeny ? Vcerejsi napousteni prevodovky bazmekem od hazetu nedopadlo nejlip, krapet prochcaval okolo sroubeni, takze trocha ukapla vedle. Hodila by se mi takova jako ze stoprocentni co nechcije vsude dookola, jen ne z vypustneho otvoru...

A to ja mam Hazet rad. Moc rad. Spolu s Facomem, ale priznavam, nemam na nej a nikdo mi to ani nezaplati...
BudVlad
Klubové ID: 1841

#4 Příspěvek od BudVlad »

Odsávačku jsem koupil na eBay. Plnil jsem s tím i převodovku a funguje to dobře.
Obrázek
Odpovědět