Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jaka vodní pumpa na E36 benzín R6
- Risa525
- Klubové ID: 2231
díky za tip.....zítra u kamaráda v servisu objednám všechny tipy co půjdou a udělám tady info o výsledkukrejcia1 píše:Ted jsem kupoval SKF, mela kovove lopatky, doporucuju nekde koupit take nove sroubky jsou to tusim m6x20 pevnost 8.8, ja jsem ty stare pri dotahovani utrhl, je to pak voser s vyndavanim

btw....Francis si taky objednal SKF a přišel plastový vnitřek...tak uvidíme
- Kani
- Klubové ID: 3145
Otazka je kam az jit s preventivni vymenou. Vymenis pumpu, tak to abys urcite vymenil i remen co k ni jde a tak dale. Je treba pocitat s tim, ze se vysere vzdycky nejslabsi clanek retezu. Prevence je fajn, ale neprehanel bych to. 
Kazdopadne verim, ze s nama pojede minimalne jedna na letosni vylet do Rumunska

- Risa525
- Klubové ID: 2231
řemen mám novýKani píše:Otazka je kam az jit s preventivni vymenou. Vymenis pumpu, tak to abys urcite vymenil i remen co k ni jde a tak dale. Je treba pocitat s tim, ze se vysere vzdycky nejslabsi clanek retezu. Prevence je fajn, ale neprehanel bych to.

dnes objednám několik pump a vyberu tu nejlepší a ostatní pošlu zpátky

-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
No jestli podle hmatu a oka poznáš tu nejlepší, tak by tě měli zaměstnat v Nasa
Dej tam SKF a neřeš, nic lepšího v podstatě není, ale cokoliv jiného může posloužit taky stejně. A tu starou si nechej do KPZ do kufru, protože to je vyměněný hned i na místě 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem SKF čerpadlo, s předpokladem že je to to nejlepší co se koupit dá. Má plastové kolo, ale to je na pohled jasně z jiného materiálu než bývalo v úvodu výroby motorů M50/M51. Mě beztak dřív vždy odešla ucpávka nebo ložisko než kolo, a to několikrát.
Letos jsem měnil, protože umřela ucpávka, za tepla šla pumpa dost ztuha a pískala. Nechal jsem ji na expediční cesty jako nouzovou náhradu. I když, prý když je uložené na suchu již jednou používané čerpadlo, tak ucpávka vyschne a má pak velmi krátkou životnost v dalším provozním nasazení.
Letos jsem měnil, protože umřela ucpávka, za tepla šla pumpa dost ztuha a pískala. Nechal jsem ji na expediční cesty jako nouzovou náhradu. I když, prý když je uložené na suchu již jednou používané čerpadlo, tak ucpávka vyschne a má pak velmi krátkou životnost v dalším provozním nasazení.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi ještě nestalo, že by se mi poškodili plastový lopatky. Měnil jsem pumpu dvakrát a vždycky proto, že někudy kolem hřídele začala dost protejkat. A mám plastovou zas, značka INA, má najeto něco přes 90 tisíc a funguje... při výběru mi nějak přišli všechny dost stejný, tak jsem risknul jednu z levnější a zdá se že je to dost jedno.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Jak může plastové kolo znepojízdnit auto a prodražit výletdo Rumunska známe z loňska.
Nedávno zakoupené SKF čerpadlo má kolo z černého, od pohledu jiného plastu.

Nedávno zakoupené SKF čerpadlo má kolo z černého, od pohledu jiného plastu.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition