zdravím, potřeboval bych radu od někoho kdo to už nejlépe dělal. Jde mi o to abych nic neulámal a neudělal více škody jak užitku... co vše sundat a jak abych sundal nynější stropnici a nandal novou?
mám verzi s repráky ve stropu kufru a bez šíbru...
podle toho co jsem se díval tak to bude chtět sundat všechny kryty sloupků a to třeba nemám šajnu jak na to, díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výmena stropnice e36 touring
-
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
hm já teď dělal odtok ze šíbru a vypadá to celkem jednoduše . Otevřeš dveře
Sundáš dveřní izolace odcvakneš tapece sloupků v předu je to nacvakávací v prostřed sloupku u okna v zobáčkách takže sundávat směrem od izolace dveří dovnitř . Vše co je přišroubený do tapecu musí dolů . Stínítka ,madla ,osvětlení interieru . Myslím že B sloupky se oddeklovat nemusí pak uvidíš kde to ještě drží zadek je našroubenej já jsem potřeboval jen pod B sloupky dál jsem nebádal ....
Sundáš dveřní izolace odcvakneš tapece sloupků v předu je to nacvakávací v prostřed sloupku u okna v zobáčkách takže sundávat směrem od izolace dveří dovnitř . Vše co je přišroubený do tapecu musí dolů . Stínítka ,madla ,osvětlení interieru . Myslím že B sloupky se oddeklovat nemusí pak uvidíš kde to ještě drží zadek je našroubenej já jsem potřeboval jen pod B sloupky dál jsem nebádal ....
-