Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
co je třeba u přestavby z H7 na xenonyE91
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
to jo, ale podle me by tam slo dat i neco levnejsiho ..... stejne tim cákáním akorát člověk musí furt dolívat vodu. Musim nekde nechat nastavit, aby mi to nestrikalo hned s ostrikem steracustene91 píše:hmmm solidní palba noo
puvodne jsem tam chtel dat tydle z OctyI, kdyby se strikly do barvy, tak by nemusely vypadat tak blbe ... http://skoda-octavia.vybersidily.cz/ost ... 15877.html
nutně nemusí,díly se dají sehnat za celkem rozumný peníze...a zrovna dodělání ostřikovačů světel je sranda...A jestli ti vyloženě jde jen o to aby to vypadalo a né o to aby jsi reálně měl ostřikovače,tak kup jen nárazník s krytkama a máš to...v životě se mi nestalo,aby mě někde někdo kontroloval,jestli mám funkční ostřikovače světel,takže i když ostřikovače mám,tak je odpojuju,protože se mi nechce dolívat 8 litrů kapaliny na 3 stříknutí 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tusite vubec nekdo proc tam ty ostrikovace jsou? Ze by kvuli parade nebo aby jste videli na cestu? Ne... Jsou tam proto ze spinave sklo rozptyluje svetlo tak, ze oslnuje protijedouci auta. Proto jsou od roku 98 tusim povinne pri xenonovych vybojkach. Aby jste usetrili par korun za kapalinu, naserete mnoho protijedoucich. Takze sup sup, pekne prosim fofrem zapojit zpatky
A o nefunkcnim naklonu svetel, o tom ani nemluvim, normalne bych za to bral technicaky a zakazal dalsi jizdu. Ted v sobotu byl u nas perfektni zatah na ridice, uzavrene cele mesto a kontroly. Meli by to aplikovat trikrat do tydne, hned by se silnice procistily od nezpusovilych ztuzenych vraku.
Mimochodem ke xenonum je treba jeste automaticke rizeni naklonu podle zatizeni, takze dalsi dve cidla ktere meri na predni a zadni naprave, kabelaz, drzaky a nevim zdali jde do vsech modulu nakodovat xenony, protoze u e9x jich je hodne a jsou vzajemne nekompatibilni, takze to muze byt klidne jeste par tisic za FRM

Mimochodem ke xenonum je treba jeste automaticke rizeni naklonu podle zatizeni, takze dalsi dve cidla ktere meri na predni a zadni naprave, kabelaz, drzaky a nevim zdali jde do vsech modulu nakodovat xenony, protoze u e9x jich je hodne a jsou vzajemne nekompatibilni, takze to muze byt klidne jeste par tisic za FRM

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
umíme udělat z halogenových světel xenonová a to tak, že do původních halogenových zastavíme bixenonové projektory. Pak doděláme i V2 V3 UHP SMD Angel eyes. Více prozradí foto.
Fotka předělaného halogenového světlometu. Bez kroužků.

Fotka původního halogenového světlometu.

Fotka porovnávající původní halogenové světlo a předělané halogenové světlo.

Fotka rozsvícených kroužků na plnou intenzitu:

Fotka porovnávající původní halogenové světlo a předělané halogenové světlo s kroužky

Detail předělaného světla z kroužky.

Kroužky lze využívat pro denní svícení. Pokud by to chtěl využívat jako plnohodnotné denní svícení člen Falcon to vyřeší.
umíme udělat z halogenových světel xenonová a to tak, že do původních halogenových zastavíme bixenonové projektory. Pak doděláme i V2 V3 UHP SMD Angel eyes. Více prozradí foto.
Fotka předělaného halogenového světlometu. Bez kroužků.

Fotka původního halogenového světlometu.

Fotka porovnávající původní halogenové světlo a předělané halogenové světlo.

Fotka rozsvícených kroužků na plnou intenzitu:

Fotka porovnávající původní halogenové světlo a předělané halogenové světlo s kroužky

Detail předělaného světla z kroužky.

Kroužky lze využívat pro denní svícení. Pokud by to chtěl využívat jako plnohodnotné denní svícení člen Falcon to vyřeší.
-
- Kontaktovat uživatele:
SZ!
Ceny jsou individuální podle toho co si zákazník přeje nainstalovat. Do světel se dají zastavět různé projektory, lze namontovat různé trafa, výbojky. Lze zastavět AE nebo také ne. Proto prosím pište SZ.
Samozřejmě je nejlepší nás navštívit. Na dílně vám předvedeme rozdíly svítivosti.
Více info: www.facebook.com/svitlip
Ceny jsou individuální podle toho co si zákazník přeje nainstalovat. Do světel se dají zastavět různé projektory, lze namontovat různé trafa, výbojky. Lze zastavět AE nebo také ne. Proto prosím pište SZ.
Samozřejmě je nejlepší nás navštívit. Na dílně vám předvedeme rozdíly svítivosti.
Více info: www.facebook.com/svitlip