Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

320d E46 napoprve nechytne

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Tweety_1 »

Asi pred tydnem jsem koupil 320d 99' 100kW. Cely tyden tak nejak dobry, ale v poslednich dnech se nekdy stane ze nechytne napoprve. Jakmile to nechytne, staci jen vypnout klicek a dalsi zastartovani chytne na cvrnknuti. Cim by to mohlo byt ? Cetl jsem ze u tohoto modelu byva problem s cerpadlem, ale nedelalo by to pravidelne treba studeny auto ?

Dalsi poznatek je, ze mi cas od casu nefunguje dalkovy central a nejde mi rozsvitit tlacitkem interier (pritom pri otevreni dveri interier sviti). V tomto pripade mam podezreni na "grundmodul" (komfortku). Cas od casu se mi i za jizdy rozsviti vykricnik brzd, abs a asr. Neni mozne ze by to vse delala ta komfortka ? Ma neco spolecneho se startovanim ? Kdyz to totiz nechce chytit, vsiml jsem si ze mirne prosvita kontrolka ABS.

Auto jinak jede hezky, nekouri, tahne. Diky vsem za pripadny napad.

P.S. A sviti -28000 oilservice - nejde mi vynulovat. Jen poznatek, jestli to neni tim
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Tweety_1 »

Central vyresen.

Poznatek ke startu. Pred nenastartovanim vzdy vyjede rucicka teploty do cerveneho. Tedy kdyz zapnu klicek a vyjede rucicka, vim ze to nechytne. Kdyz ukaze tolik kolik ma, chytne to hned.
Foldas

#3 Příspěvek od Foldas »

Zkontroloval bych konektory pojistky a relátka u řídící jednotky.
Odpovědět