Zdravim,
tak nevim jestli jsem udelal chybu nebo ne ale proto jsem tady...
koupil jsem z bazaru E91, rok 2009 (starsi verze, ne po faceliftu) s automatem., najeto 170. Odjel sem v bazaru s tim ze lehce cukala prevodovka ze 2 na 3. Muj mechanik (zkusenej, bmw dela) vymenil olej v prevodoce a behem par dni se rozjel kolotoc problemu. Auto je liny, obcas to cukne ale co je nejhorsi - po nejaky dobe zacne prevodovka vyhazovat chybu a najednou jakoby podradi treba ze trojky na jednicku a nechce preradit. Dal jsem to zpet mechanikovi a na diagnostice to ukazalo chybu mechatroniku a s tim se prej musej vymenit i lyziny. Chci se zeptat jestli s tim ma nekdo zkusenosti a zda mate nekdo zkusenosti se servisem Muhr....
diky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
mechatronik a lyziny
- Jamall
- Klubové ID: 2933
Bazar z kterého jsi auto koupil drží záruku na motor a převodovku po dobu 2let. Pokud není někde v papírech uvedeno, že se jednalo o komisní prodej. U komise není povinnost zodpovídat za stav vozidla. Takže opravy by jsi měl řešit přes ně. Protože lámat z autobazaru peníze za opravu převodovky bude nereálné
Takováto chyba, pokud já vím, se tu ještě neobjevila. Ale možná se pletu a v minulosti jsem ji přehlédl. No určitě to není jedna z dětských nemocí
Takováto chyba, pokud já vím, se tu ještě neobjevila. Ale možná se pletu a v minulosti jsem ji přehlédl. No určitě to není jedna z dětských nemocí