Zdravím,
tekl mi z auta benzín z pod motoru..(E36 320i kupé, 1992, bezvanos) Hledal jsem kde a všiml jsem si že benzínová hadička co vede od filtru do motoru je už stará a chčije. Kamarád mechanik mi řekl ať vyměním rovnou filtr a obě hadičky ( ta co vede benzín do motoru přez filtr a druhou co vede z5 do nádrže) Jenže já expert sem to sundal obojí naráz i s filtrem a hned druhý den (v úterý) jsem to měl v plánu hned po práci koupit. Ale v když sem se vracel z karlovejch varů pracovně tak to do mě zezadu napálil autobus (ne do bmw ale do firemního auta) a já se k tomu dostal až teď a za boha si nemůžu vzpomenout jak to má být zapojený. Prosím tedy o radu..
Z motoru jsou dvě přípojky pro hadičku, jedna vede benzín dovnitř, a druhá ven. Já bych potřeboval vědět která abych to nezapojil obráceně. A to samí i na podvozku 2 přípojky na palivové potrubý co vede do nádrže a z5.
Prosím mohl by mi někdo poradit tak abych to pochopil jak to mám zapojit nebo alespoň jak poznám která kam patří? děkuji...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Smazat dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Pod sacimi svody ( zhruba u merky oleje) se ty hadice napojuji na ocelove trubky posvit si tam a ta co vede dopredu auta je vstup do vstrikovaci listy tzn. Připojit k filtru.
Hadice z nádrže pokud to není jasne podle délky tak bych je navedl do dvou sklenic otočil klíč do zapalování a budes vedet hned.
Hadice z nádrže pokud to není jasne podle délky tak bych je navedl do dvou sklenic otočil klíč do zapalování a budes vedet hned.
-
- Kontaktovat uživatele:
no u motoru jsou přímo vedle sebe (zasebou) takže ta co je víc vepředu je od filtru?
a na podvozku jsou zase nad sebou a když sem pod autem tak je to ta co je níž nebo víš? ta od filtru?
Vim že se ptám jako dement ale momentálně tu nemám ani nikoho kdo by mi otočil klíčkem když budu pod autem a podobně..
Mám i fotky ale nejde mi zas nějak připojit mobil ke kompu no na
a na podvozku jsou zase nad sebou a když sem pod autem tak je to ta co je níž nebo víš? ta od filtru?

Mám i fotky ale nejde mi zas nějak připojit mobil ke kompu no na
-
Jo ta blíž predku auta by měla jít do předu na vstup listy pokud to někdo neprohodil. Kdyz si podíváš zepředu svodu od olej filtru tak by to mělo jít videt. Pod autem nevím ja tam mam prerusenou hadici pro filtr a trubku zpet.
Tak třeba do těch hadic z nádrže strc šroub nebo něco co pak půjde vytáhnout , cvakni rychle klíčkem a šroub co vyletí je výstup z cerpadla
Tak třeba do těch hadic z nádrže strc šroub nebo něco co pak půjde vytáhnout , cvakni rychle klíčkem a šroub co vyletí je výstup z cerpadla
-
- Kontaktovat uživatele: