Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 centrál na DO - upozornění na zamknutí směrovkami
Chtěl bych se zeptat, zda jde nastavit zamykání/odemykání pomocí DO tak, že auto zabliká směrovkami, předpokládám, že se bude jednat o nastavení v jednotce, ale po přečtení vlákna, kde se řešilo US DRL pomocí relé, kdy u např. E39 se toto řeší nastavením v jednotce si nejsem jistý. Máte s tím někdo zkušenost?
nakodovat sa to u e36 neda teda ak mas origo dialkove...na dorabanom dialkovom by si mal mat vystup na smerovky...
ja som to na original dialke riesil tak ze ze som na lock a unlock kabliky dal rele s dvojitou spinacou castou(kazda na jednu stranu) a ide mi to v pohode...ked zamykam tak smerovky kratko bliknu a ked odomykam tak mi bliknu dlhsie tak cca na pol sekundy kedze odomykaci impulz je dlhsi ako zamykaci....
riesil som to aj bez rele len pomocou diod ale signal nieje dostatocne silny za zopnutie vsetkych ziaroviek smeroviek
ja som to na original dialke riesil tak ze ze som na lock a unlock kabliky dal rele s dvojitou spinacou castou(kazda na jednu stranu) a ide mi to v pohode...ked zamykam tak smerovky kratko bliknu a ked odomykam tak mi bliknu dlhsie tak cca na pol sekundy kedze odomykaci impulz je dlhsi ako zamykaci....
riesil som to aj bez rele len pomocou diod ale signal nieje dostatocne silny za zopnutie vsetkych ziaroviek smeroviek