Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Antena E91 špatný příjem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kortys
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kortys »

Mám špatný příjem na FM, při slabším signálu to šumí, nepravidelně se příjem zhoršuje a také jsem vypozoroval, že se to někdy rapidně zhorší po nastartování motoru. Koax. od antény v průchodce se zdá být dobrý, zesilovač je nevytopený napájení tam jde. Ale jsou přetrhané propojovací zemnící pásky přes panty zadního víka a okna. Neřešil jste toto někdo? Nasvědčovalo by to na to zhoršení po nastartování. Zkoušel jsem to i propojovat nahodile kabelem, ale při stání sem žádný rozdíl nepozoroval a měřením jsem také žádný přech. odpor nenaměřil. Hlavně při stání mi to hraje dobře.
Miguel
Klubové ID: 1507

#2 Příspěvek od Miguel »

Nemáš nějaký jiný žárovky v kroužkách? (pokud je vůbec máš). Stávalo se, že šlo rušení po rozsvícení parkovaček a šumělo pak rádio.
Kortys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kortys »

Mám tam LED, také jsem si to myslel, ale rozsvícení na to vliv nemá, a svítím denními LED, ty bych mohl zkusit odpojit.
Miguel

#4 Příspěvek od Miguel »

Zkusit to můžeš, ale jinak bych šel po těch zemnících páskách :wink:
Kortys
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kortys »

Tak mi to fakt zhoršují ty denní LED, přitom jsou to kvalitní Philips . Tak mam je ale napojené nekde u hlavních světel. Treba pomůže zapojení někam jinam na silnější vedení, nebo to možná vyřeší ty pásky. V každém případě to bude laborace. Nebo jde překodovat na denní svícení na H7 přes DIS mám to tak na X5? Pak bych ty světla asi odpojil úplně.
Miguel

#6 Příspěvek od Miguel »

No jasně, US denní svícení dálkovejma se sníženou intenzitou jde (to dělám běžně).
Odpovědět