Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 sedačky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jamall
Klubové ID: 2933

#1 Příspěvek od Jamall »

potřebuji radu, zda jde upravit náklon komfortních sedaček, nebo nějak kloubit mechanizmy sportů s komfortem...u jednoho auta potřebuji lepší posez. Sedačky v hezkém stavu, ale kdo jednou seděl ve sportech, tak komfort, není ono

Připadá mi, že sedím moc vysoko a hodně na plocho...potřebuji o trochu více položit
Jamall

#2 Příspěvek od Jamall »

8O ale notak, neříkejte mi, že tu to nikdo neví. To je absolutní blbost
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od paveld »

Já teda u sport sedaček nezaznamenal, že by byly vyšší než obyčejný. Nemáš je elektrický? Ty jsou údajně trochu vyšší.
Jamall

#4 Příspěvek od Jamall »

Jsou to klasické komforty, ale u těch sportů mi přijde, že umí ještě o kousek níž, nebo to je tím náklonem. Takhle si připadám jako bych "seděl na záchodě" Z části k tomu pomáhá i nižší opěrná část
paveld
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od paveld »

Aha, já to pochopil obráceně... nižší ty sporty možná jsou, ale jen nepatrně. Ale komfort mi tedy přijde rozhodně lepší ve sport sedačce než v obyčejný. Zvlášť když jsem do ní prvně sedl, tak jsem věděl hned, že obyč komforty už v autě nikdy nechci. Nemáš ty sport sedačky spíš v nějakym špatnym stavu?
Jamall

#6 Příspěvek od Jamall »

Já to myslím, celou dobu tak, že té komforty mi nevyhovují
paveld
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od paveld »

Už tomu asi rozumim - takže chceš zachovat komfort sedačky, protože je máš v dobrym stavu, ale chtěl bys je snížit?
Co teda sundat z kostry sport sedačky čalounění a molitan sedáku a opěradla a nasadit na to to samý z komfort sedačky? To by snad mohlo pasovat...
Jamall

#8 Příspěvek od Jamall »

nemám čas abych se na to sám podíval, tak pro to píšu sem a čekám zkušenou odpověď. Hodlám zachovat kompletně konstrukci, Jinak už bych rovnou mohl koupit sporty a dát je tam

Křížit kompletní konstrukci jistě nepůjde...sport má před kolenník a vyšší opěradlo. Spíš sem čekal zásah typu, tady ten kus materiálu navrtej do jiného bodu a voklopíš je...nebo něco podobného

Nikdy jsem nevěnoval čas na technickou špionáž, jak mají sporty vymyšlený mechanizmus naklápění
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#9 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Nechci tě zklamat, ale pochybuju, že se tady někdo takhle patlal se sociál sedačkama:D Ale možné je všechno... ono když t jednou jde nahoru a dolů, tak to musí jít i níž no.. sportsitze mají výhodu vté kolíbce.. sedačku si dáš uplně dolů a kolíbkou se ještě spustíš o kus níž... teda tak jsem to měl aspoň já...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#10 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Tak ty sporty můžou být níž ještě je tam kolíbka a možná mají hlubší/tenší sedák. Každopádně přehodit komforty na kostru sportů pasovat možná bude, vím že drží na 2 šroubech a 2x plast.čudlech. Ale je tam přece výsuvnej mechanismus na stehna, kterej si myslím že je delší.. leda změř jesli by se schoval pod sedákem.
odapoz

#11 Příspěvek od odapoz »

sorry ale řešíš úplnou kravinu, to zaprvý, zadruhý bych obyčejnejm sedačkám neříkal komfort - jsou strašný, jsi z Pardubic, tak si zajeď do Tetova, ony tam nějaký slušný sportovní budou http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail= ... meno=Pavel
Odpovědět