Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 sedačky
- Jamall
- Klubové ID: 2933
potřebuji radu, zda jde upravit náklon komfortních sedaček, nebo nějak kloubit mechanizmy sportů s komfortem...u jednoho auta potřebuji lepší posez. Sedačky v hezkém stavu, ale kdo jednou seděl ve sportech, tak komfort, není ono
Připadá mi, že sedím moc vysoko a hodně na plocho...potřebuji o trochu více položit
Připadá mi, že sedím moc vysoko a hodně na plocho...potřebuji o trochu více položit
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Aha, já to pochopil obráceně... nižší ty sporty možná jsou, ale jen nepatrně. Ale komfort mi tedy přijde rozhodně lepší ve sport sedačce než v obyčejný. Zvlášť když jsem do ní prvně sedl, tak jsem věděl hned, že obyč komforty už v autě nikdy nechci. Nemáš ty sport sedačky spíš v nějakym špatnym stavu?
- Jamall
- Klubové ID: 2933
nemám čas abych se na to sám podíval, tak pro to píšu sem a čekám zkušenou odpověď. Hodlám zachovat kompletně konstrukci, Jinak už bych rovnou mohl koupit sporty a dát je tam
Křížit kompletní konstrukci jistě nepůjde...sport má před kolenník a vyšší opěradlo. Spíš sem čekal zásah typu, tady ten kus materiálu navrtej do jiného bodu a voklopíš je...nebo něco podobného
Nikdy jsem nevěnoval čas na technickou špionáž, jak mají sporty vymyšlený mechanizmus naklápění
Křížit kompletní konstrukci jistě nepůjde...sport má před kolenník a vyšší opěradlo. Spíš sem čekal zásah typu, tady ten kus materiálu navrtej do jiného bodu a voklopíš je...nebo něco podobného
Nikdy jsem nevěnoval čas na technickou špionáž, jak mají sporty vymyšlený mechanizmus naklápění
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Nechci tě zklamat, ale pochybuju, že se tady někdo takhle patlal se sociál sedačkama:D Ale možné je všechno... ono když t jednou jde nahoru a dolů, tak to musí jít i níž no.. sportsitze mají výhodu vté kolíbce.. sedačku si dáš uplně dolů a kolíbkou se ještě spustíš o kus níž... teda tak jsem to měl aspoň já...
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Tak ty sporty můžou být níž ještě je tam kolíbka a možná mají hlubší/tenší sedák. Každopádně přehodit komforty na kostru sportů pasovat možná bude, vím že drží na 2 šroubech a 2x plast.čudlech. Ale je tam přece výsuvnej mechanismus na stehna, kterej si myslím že je delší.. leda změř jesli by se schoval pod sedákem.
sorry ale řešíš úplnou kravinu, to zaprvý, zadruhý bych obyčejnejm sedačkám neříkal komfort - jsou strašný, jsi z Pardubic, tak si zajeď do Tetova, ony tam nějaký slušný sportovní budou http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail= ... meno=Pavel