Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
"Sportovní" výfuk e36 328i
-
- Klubové ID: 3428
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, na svojem autě zrovna řešim výfuk. Mám tam takovou hnusnou lešeňovou trubku, kterou bych chtěl vyměnit za koncovku 328i serie nebo m3. To samo o sobě by nebyl problém, ale chci vědět, co způsobuje prskavý zvuk ve výfuku po ubrání plynu (než ekonoměr spadne na nulu, cca 1-2s). Jestli je to přímo ta tuzerská koncovka nebo to může být i upraveným katalyzátorem. Dík
-
- Klubové ID: 3428
- Kontaktovat uživatele:
V devadesátých letech asi němci zamýšleli trojku jako charakterní cesťák, my to asi berem spíš jako vůz se sportovníma ambicema. Z toho důvodu podle mě v sérii není podvozek nebo výfuk kdovíjak sportovní.
Dovolím si přiložit obrázek jak ten sprasek vypadá.
Výřez v nárazníku je očividně dělaný pro dvě roury.
Má někdo zkušenost tady s těma výfukama. Dělá hutnější zvuk, na dálnici je to až protivné jak to hučí a taky to dělá to "prskání"
)
Pak ještě jednu fotku mám ze zvedáku. Jsou něco z toho katalyzátory? Můžou ony dělat jinačí zvuk?
Díks
Dovolím si přiložit obrázek jak ten sprasek vypadá.
Výřez v nárazníku je očividně dělaný pro dvě roury.
Má někdo zkušenost tady s těma výfukama. Dělá hutnější zvuk, na dálnici je to až protivné jak to hučí a taky to dělá to "prskání"

Pak ještě jednu fotku mám ze zvedáku. Jsou něco z toho katalyzátory? Můžou ony dělat jinačí zvuk?
Díks
- Přílohy
-
- WP_000525mensi.jpg (67.62 KiB) Zobrazeno 1606 x
-
- WP_000629mensi.jpg (65.48 KiB) Zobrazeno 1606 x
čau, není špatný tento výfuk.
Pokud máš zachovalé potrubí tzn. katy + středový tlumiče tak výměným způsobem tam našroubuješ tento výfuk který je dělaný na přesný typ auta. Zvuk je parádní. Koukni na youtube
http://www.tuningshop.cz/ladene-vyfuky- ... vka-80-mm/
Pokud máš zachovalé potrubí tzn. katy + středový tlumiče tak výměným způsobem tam našroubuješ tento výfuk který je dělaný na přesný typ auta. Zvuk je parádní. Koukni na youtube
http://www.tuningshop.cz/ladene-vyfuky- ... vka-80-mm/