Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tím že nedrží kulisa řazení? Mám E46, 330ci a když dám pětku tak se po vyřazení už nevrátí na střed. Kvalty hledám, všechno je nepřesný. Prý se musí rozebrat převodovka že v ní jsou dvě aretační pružinky. Jde tohle nějak "vochcat" nebo se fakt musí rozpůlit skříň? Díky všem za rady a tipy.
Rozdelavat se nemusi, ale musi ven z auta:) u mrkve je pod zatkou valecek s pruzinkou kterej vraci radici tyc do neutralu (sou tam 2, jedna to vraci z 1 a R a druha z 5) problem je v tom ze ten valecek "zaroste" do skrine.. resilo se to tady snad 100x uz..
jj přesně tak. Je to bolest nejen 330i, ale já měl 330d 5st. a úplně to samý. Když se to ohřálo, fungovala normálně tak jsem to neřešil, protože se mi nechtěla vyndavat.
měl jsem e36 325TDS naj. 300000tkm a tam jsem problém neměl. 330d jsem prodal kámošovi a ten to nakonec udělal, ale jak jsem psal po ohřátí všechno v pořádku, tak mě to štvalo hlavně v zimě.
roman320 píše:Rozdelavat se nemusi, ale musi ven z auta:) u mrkve je pod zatkou valecek s pruzinkou kterej vraci radici tyc do neutralu (sou tam 2, jedna to vraci z 1 a R a druha z 5) problem je v tom ze ten valecek "zaroste" do skrine.. resilo se to tady snad 100x uz..
Díky za info, ale vyměnit se to dá i když je to zarostlý ne? Nebo to bývá v takovým stavu že to nejde .....
To jak tady píšou že po ohřátí se to zlepší tak to ani prd. Je úplně jedno jestli to je teplý nebo studený.....
Díky všem