Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

bmw E36 záměna světel sedan vs coupe / cabrio?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

#1 Příspěvek od Dresic »

Zdravím, je těžké najít přesně to co hledám, tak jsem založil tohle tema. kdyby tady už někde bylo, tak se omlouvám.
Vlastním E36 coupe a sehnal jsem pěkná originál světla. Po měsící jsem sehnal i přední blinkry na coupe, protože původní co jsem měl na moje coupe nepasovali z důvodu, že byli ze sedana. Ok koupil jsem nové na coupe, jsou delší , říkám ok tak konečně to bude složené a můžu jezdit (auto asi 14dní stojí, kvůli blinkrům....) Koupil jsem blinkry DEPO, takže by mohli sedět, no světe div se, je tam mezera snad půl cm mezi světlem a blinkrem.
Zajímalo by mě tedy jeslti když už jsem vyřešil blinkry, tak budu muset někde sehnat i světla přímo z coupe, jestli ze sedana je jiný rozměr???? Asi mě jebne, protože už jsem do nich dal i CCFL kroužky a teď budu muset shánět světla přímo na coupe že????

Nemá někdo zkušenost, nebo neví jak to je? Jestli jsou stejné, nebo sedan má kratší jak se zdá?

P-S- nemá teda někdo komplet světla z coupe v pěkném stavu?? I s blinkrama bílýma třeba?
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od paveld »

Přední světla jsou stejný, liší se akorát blinkry. 0,5cm mezera mezi světlem a blinkrem je v pořádku pokud si to dobře vybavuju. Určitě to nedosedá natěsno bez mezery.
odapoz

#3 Příspěvek od odapoz »

hodila by se fotka toho jak to vypada, jinak mezeru mezi svetlem a blinkrem jsem na coupe mel kolem 3mm, mel jsi blinkr dobre uchycenej na svetlu (jsou tam dve "kolejnice")

nejsem si tim ted jistej ale myslim ze svetla jsou svejny na vsech karoseriich jenom maj jiny uchyty
Dresic

#4 Příspěvek od Dresic »

tak jestli je to v pořádku, tak to nevypadá moc pěkně. Nejspíš neorigo blinkry nebudou tak přesně sedět na světla. Fotku udělám a dám to sem. Nasazené jsou dobře.
Dresic

#5 Příspěvek od Dresic »

http://dresic.rajce.idnes.cz/vsehochut# ... ie0933.jpg

tady fotky...máte to taky tak? a co myslíte kouřový nebo bílý blinkry k te červené barvě auta?
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od paveld »

Tohle je opravdu v pořádku, navíc když se podiváš nad světlo, tak to je stejný s mezerou mezi blatníkem a kapotou.
Dresic

#7 Příspěvek od Dresic »

teď mi došlo, že s tou mezerou mezi světlem a blinkrem stejně nemůžu vůbec nic udělat :) protože blinkr je tam nasunutý do těch kolejnic a tím pádem to nepřiblížím ani o milimetr ....
tak jo zase jsem o něco moudřejší...já blbec jsem si kvůli tomu včera ten blinkr ulomil a s ním i jednu kolejničku na světle, takže tam nedrží vůbec :-D tak nasazení blinkru mě vyjde pěkně draho :-D
odapoz

#8 Příspěvek od odapoz »

kvůli tomu jsi fakt odstavil auto na 2 tejdny?:D
roman320
Klubové ID: 2840

#9 Příspěvek od roman320 »

Ta mezera je vpohode, lepsi uz to nebude, co ja bych dal zato aby me to sedelo aspon takhle:D urcite nechat tyhle kourovy:) ty packy a kolejnicky sou u e36 strasny zlo lame se to jenom kdyz se na to skarede podivas:(
Dresic

#10 Příspěvek od Dresic »

odapoz píše:kvůli tomu jsi fakt odstavil auto na 2 tejdny?:D
Já to auto zatím dodělávám, takže stejně je pořád ještě schovaný, ale mohl jsem se aspoň občas projet, no teď jsem měnil tuning světla za origo světla a koupil blinkry, ale nevěděl jsem, že ze sedana nepasují, tak jsem je dlouho sháněl ty kouřový a s dírama po blinkrech jsem jezdit nemohl :) mezitím jsem dodělával interier. tak autem jsem bez blinkrů fakt možná už 20 dní nevyjel :( a ještě chvíli nevyjedu :)
:)

Tady jsou když tak fotky, už aby to bylo hotovo, sezonka už začíná...

http://dresic.rajce.idnes.cz/BMW_E36_32 ... 4%2C_vune/
roman320
Klubové ID: 2840

#11 Příspěvek od roman320 »

pores cernej tunel, cerny tapeci a do nich predelat ty bily stredy a interier bude dokonalej:) jeste bych teda byl za fl m3 volant;)
Dresic

#12 Příspěvek od Dresic »

taky jsem si myslel, ale s tou šedou bílou a černým stropem je to mnohem hezčí, ten černej má skoro každá..volant by to chtělo aby to bylo vzhledově top, ale tady s tím se super řídí to je to 8)
Odpovědět