Zdravím klubáky,
sice parkuju v garáži, ale občas se podaří, že musím nechat někde auto přes noc. Proto bych se chtěl zeptat kdo máte jak vyřešené zabezpečení svých pokladů...? Já nemám z výroby ani alarm, tak uvažuji že bych nechal něco domontovat. Jako nejlepší se mi jeví varianta skrytého tlačítka a mechanického zabezpečení např. zámek řadičky. Jaký na to máte názor vy? Má to vůbec cenu? Kradou se e91 hodně? Díky
Pracoval jsem několik let ve firmě na alarmy a moje zkušenost je dojít na pojišťovnu a auto pojistit - když to auto chce někdo ukrást tak je jedno co tam máš. Blbá odpověď co?
Na druhej strane aj nainstalovanie alarmu za par stokorun (vypadalo to ze poistovni/niam to je vcelku jedno, aky model alarmu to je - rozoznavali len alarm/imobilizer/gps vacsinou) znizi havarijko kludne o par tisic... Ale tipujem ze "vazneho zaujemcu" o ukradnutie nijak extra ten alarm nezastavi
Mám stejný názor. Dříve jsem měl zámek zpátečky, ještě předtím v 90tých letech zámek na volant... a zjistil jsem, že všechna zabezpečení akorát otravují majitele. Takže jsem dal pojistku proti krádeži a už v autech nemám nic.