Ahojte všichni, mám problém. Na BMW E46 1.8i složily jsme motor zapojili kabeláž nešlo to nastartovat kamarád poradil abych sjednotil ŘJ,EWS a Klíč.. Poté jsem nastartoval.. ale klíček ve třetí poloze a motor netočil nastartoval jsem tedy svým nataženým kabelem od startéru na +. chtěl jsem to tedy vyřešit tím že ve spínací skříňce, jsou tam 3 kabely pod plusem při zapnutých kontrolkách a 2 na spínání startéru při 3. poloze.. tak jsem si přepojil z jednoho toho plusu na jeden startérovej kabel a druhej startérovej kabel jsem vedl rovnou na startér.. čili při startování by šlo napětí z tamtěch plusovejch kabelů a přes vypínač na startér.. provedl jsem tak a motor opravdu točil při otočení na 3. polohu ale nenaskočil.. tak jsem to vše vrátil do stavu kdy to běželo a zkusil jsem nastartovat přes kabel taženej ze startéru rovnou na +. ha a motor nenaskočil.. Jsem teď ve slepý uličce a nevím co s tím.. Pojistky zkontrolovány pod kaslíkem a u jednotky všechny v cajku.. ŘJ a EWS jem koukal a nic vyhořelýho tam není.. nevím kde je chyba.. trápím se s tím už 3 neděle...
Předem děkuji za rady..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady