Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rany v zadni naprave E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
aigo
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od aigo »

ahoj kluci uz nejak nevim co by to moho delat. Vzdy kdyz dam zpatecku a pak jednicku tak mi od zadni napravy vzdy jednou bouchne.. dnes jsem si vsimnu ze to dela i kdyz se ostreji rozjedu , pak zastavim a v klidu se rozjedu tak pokazde jedna rana.. menil jsem uz diferak, i hlavni sienboky napravy, ale dela to pora... napada me jeste pokud to nedela treba poloosa... popripade jak se da zjistit ze je ko.. Jedna se o E36 320i Dekuji za jakoukoliv radu
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Thomeeno23 »

dělá mi to nejspíš stejný rány, taky jen někdy po zpátečce atd... z poloosy to není jelikož když je odpojená tak po zahýbání s unašečem v diffu jsou ty rány stejně slyšet. Můj tip byl ten unašeč ale jeden místní člen mi kdysi poradil že už je vůle v samotném vnitřku. Tobě to nejspíš dělá i po výměně difu protože ten co jsi vyměnil je ve stejném stavu(asi jako pravděpodobně většina nerepasovaných v těchto letech). Dělala to i bejvalka a vlastně skoro všechny e36 které jsem slyšel :lol: ... Já to zatím neřeším a po 2 letech se to zdá moc nezhoršuje a až to jednou začnu řešit tak doufám že když už tak s Mkovým diffem :twisted:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

na 90% vule v difu...
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět