Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 stabilizator r.v. 90?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
kosti na tlumič má Mpacket podvozek, kosti na ramenech je standard
na rameno to jde přehodit vždy, dlouhé kosti je možné dát jen v případě tlumičů co tam mají přípravu.
na rameno to jde přehodit vždy, dlouhé kosti je možné dát jen v případě tlumičů co tam mají přípravu.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
raději bych sehnal tlumiče který potřebuješ a nedegradoval zbytečně jízdní vlastnosti 
protože tam máš stabík 23mm kterej je oslabenej proto, že má účinější uchycení k tlumiči - tzn dáš krátké kosti a auto se ti bude víc naklánět.
Pokud by jsi to chtěl řešit silnějším stabíkem, tak máš smůlu - origo 25.5 na karoserie do roku 92 nepasuje. Řešil jsem to u kamaráda a ten stabík do roku 92 má jinej tvar protože domečky pro silentbloky jsou v jiných místech na šavlích

protože tam máš stabík 23mm kterej je oslabenej proto, že má účinější uchycení k tlumiči - tzn dáš krátké kosti a auto se ti bude víc naklánět.
Pokud by jsi to chtěl řešit silnějším stabíkem, tak máš smůlu - origo 25.5 na karoserie do roku 92 nepasuje. Řešil jsem to u kamaráda a ten stabík do roku 92 má jinej tvar protože domečky pro silentbloky jsou v jiných místech na šavlích

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
řešil sem to samé, mám stejný rok a koupil sem snížený podvozek bez úchytů...takže sem sehnal M-paket stabík 25mm (netuším jestli se nějak liší rokem, každopádně uchycení na domečky pasovaly jen ty kraje měl kratší) + krátké tyčky a normálně to pasuje do ramen. Akorát s tím snížením 6cm se mi zdají ty tyčky celkem dost divně natočené a tudíž i namáhané, takže nevím jestli je to normální nebo ne, nicméně bez stabíku se to naklánělo jako loď a teď se to v zatáčce skoro nehne.
dole origo stabík 22,5mm a nahoře M-paket 25mm.. Jinak tuším že je ještě rozdíl pro R4 a R6 takže sháněj pro šestivál..

dole origo stabík 22,5mm a nahoře M-paket 25mm.. Jinak tuším že je ještě rozdíl pro R4 a R6 takže sháněj pro šestivál..