Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nefunkcni svetlo?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yamatano

#1 Příspěvek od Yamatano »

Ahoj, mam bmw e90 s xenonama. Minuly tyden mi prave svetlo zacalo svitit ruzove nebo mozna spis do fialova a vcera mi uz zacala svitit zluta kontrolka na potkavaci svetlo. Predpokladam ze svetlo odchazi, muzete mi prosim nekdo poradit, kde koupit novou zarovku za nejakou rozumnou cenu? Popripade zvladnu vymenu sam? Kamarad mi rikal, ze jednu novou dokaze sehnat asi za 4300, je to normalni cena? Nebo se da sehnat i levneji? Moc dekuji za kazdou radu. Kdyztak to muzu i vyfotit a hodit sem foto. Diky mooc.
mawis

#2 Příspěvek od mawis »

Umřela ti výbojka. Patří tam pravděpodobně philips D1S 4300K. Výměna je docela jednoduchá. Ale aby ses tam dostal je lepší sundat kolo a podběh. Na výbojce nešetři. Nekupuj nějakou čínu za 500, ale od renovovaného dodavatele. Ta cena by mohla být cca 2000. Jinak je lepší měnit výbojky v páru. Ta druhá stejně brzo odejde a aby svítila levá a pravá strana stejně.
Yamatano

#3 Příspěvek od Yamatano »

super diky moc a mohl bys jeste poradit nejakej eshop kde je koupit? nasel jsem jich nekolik, ale nerad bych koupil nejakou kopii z ciny, diky moc
Odpovědět