Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M volant s multifunkcí do e36tky
Nazdar mám dotaz mám objednaný volant s multifunkcí do kupéčka podle výbavy tam od výroby byl s multifunkcí ale předchozí majitel si ho přehodil do jiného vozu a mě dal obyčejný. když jsem ho dnes sundal jsou tam jen dva káblíky ten s tím žlutým konektorem a ten placatý. k té multifunkci by tam měl ještě nějaký být ne ?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
e36 nikdy multifunkci neměla takže je to co píšeš je nesmysl. Multifunkce se dá dodělat z e39tky / e46tky, ale není to tak jednoduché ... pohledej na netu je tu popis co vše je potřeba vyměnit a jaké musí být radio apod.Danys píše:Nazdar mám dotaz mám objednaný volant s multifunkcí do kupéčka podle výbavy tam od výroby byl s multifunkcí ale předchozí majitel si ho přehodil do jiného vozu a mě dal obyčejný. když jsem ho dnes sundal jsou tam jen dva káblíky ten s tím žlutým konektorem a ten placatý. k té multifunkci by tam měl ještě nějaký být ne ?

Nemáš pravdu i E36 měli multifunkci je jich minimum!Huska píše:e36 nikdy multifunkci neměla takže je to co píšeš je nesmysl. Multifunkce se dá dodělat z e39tky / e46tky, ale není to tak jednoduché ... pohledej na netu je tu popis co vše je potřeba vyměnit a jaké musí být radio apod.Danys píše:Nazdar mám dotaz mám objednaný volant s multifunkcí do kupéčka podle výbavy tam od výroby byl s multifunkcí ale předchozí majitel si ho přehodil do jiného vozu a mě dal obyčejný. když jsem ho dnes sundal jsou tam jen dva káblíky ten s tím žlutým konektorem a ten placatý. k té multifunkci by tam měl ještě nějaký být ne ?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
napiš posledních 7 znaků VIN tvého auta a bude jasno
Multifunkcí mohla být označována páčka ovládání BC, ale multifunkční volant nikdy nebyl, jsem si na 99% jistý.

Multifunkcí mohla být označována páčka ovládání BC, ale multifunkční volant nikdy nebyl, jsem si na 99% jistý.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě
jen abys nečekal že to bude tak jednoduché, jen koupit volant.
relativně jednoduše se dá zprovoznit ovládání radia (pokud máš správné radio), trochu horší je to s tempomatem a telefonem

relativně jednoduše se dá zprovoznit ovládání radia (pokud máš správné radio), trochu horší je to s tempomatem a telefonem