Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spinaci skrinka nevypina proud

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomaskupe

#1 Příspěvek od Tomaskupe »

Dobry vecer, mam takovy problem ze pri uplnem vypnuti klicku u e36 325i kupe me nezhasne pocitadlo km a ani nevypne radio. Mate li nekdo zkusenosti prosim o radu.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pavel 528 »

Tomaskupe píše:Dobry vecer, mam takovy problem ze pri uplnem vypnuti klicku u e36 325i kupe me nezhasne pocitadlo km a ani nevypne radio. Mate li nekdo zkusenosti prosim o radu.
rozeber spinacku,bude pretocena ci KO kontakty
Tomaskupe

#3 Příspěvek od Tomaskupe »

nerozdelaval jsem ji. jen jsem odpojil zezadu orisek s kontaktama a napojil jiny a zavada porad stejna
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Může to být ještě vypínač světel. Už jsem to zažil u jednoho auta a přišel jsem na to náhodou, když jsem se hrabal pod palubkou a omylem jsem na něj zatlačil rukou - okamžitě to zhaslo. Neříkám, že tobě pomůže to zatlačení, ale zkusit dát jiný by šlo, pokud máš kde brát.

Další možnost je přelámaná a vyzkratovaná kabeláž do víka kufru.
dcalibra

#5 Příspěvek od dcalibra »

Měl jsem stejný problém, neměnil jsi radio? Tohle přesně mi dělá jedno radio, když ho zapojím, tak nezhasínají km.
Tomaskupe

#6 Příspěvek od Tomaskupe »

dcalibra píše:Měl jsem stejný problém, neměnil jsi radio? Tohle přesně mi dělá jedno radio, když ho zapojím, tak nezhasínají km.
No radio tam bylo stary blaupunk uz od vyroby na pozadani. a misto toho jsem davam novyho kenwooda. ale i stim radiem to slo....zaclo to az dyl.
Tomaskupe

#7 Příspěvek od Tomaskupe »

Fx píše:Může to být ještě vypínač světel. Už jsem to zažil u jednoho auta a přišel jsem na to náhodou, když jsem se hrabal pod palubkou a omylem jsem na něj zatlačil rukou - okamžitě to zhaslo. Neříkám, že tobě pomůže to zatlačení, ale zkusit dát jiný by šlo, pokud máš kde brát.

Další možnost je přelámaná a vyzkratovaná kabeláž do víka kufru.
Dekuji za info urcite to vyzkousim :-) zatim jsem si stim jeste nevedel rady.
Odpovědět