Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ztrata proudu z aku. e39 528i 97 rok.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle proste jenom vadna baterka ? Alarmy dneska maji takovou dost beznou funkci, ze kdyz klesa napeti baterie neumerne rychle, spusti se alarm, aby te to na to upozornilo. Umi to takhlke detekovat treba zapomenuta rozsvicena svetla a podobne. Pokud neni jine duvod (treba vadny senzor), proc by ten alarm mel rvat, pak bych zkusil kouknout na tohle.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
já dneska řešil problém že jsem nemohl jet s teplým motorem. Vždy mi to po 20min zdechlo a konec ..po 30-40min čekání s otevřenou kapotou to naskočilo a jelo dalších 20min .... co jsem dohledal i mi to potvrdil jarax tak špatné je čidlo na klikové hřídeli. Takže máš stejnej ročník jako já co mám 728i stejnej motor co ty tedy takže počítám budou odcházet podobné věci ...
Jinak pokud ti blbne klíč např nebo spínačka taky se to projevuje tím že nejde startovat ... a má to více projevů v autě.
tady jedno pěkné video.... taky jsem měnil 2roky zpátky.
https://www.youtube.com/watch?v=eQPiShdsa_U
Ten alarm netuším ale chce to vypozorovat jak to jde a nejde a ještě k tomu někoho s diagnostikou ... at víš co je špatně a co vyměnit.
držím palce pak dej vědět.... já akorát objednávám čidlo kliky a jedině VDO SIEMENS co šlo do prvovýroby BMW.

Jinak pokud ti blbne klíč např nebo spínačka taky se to projevuje tím že nejde startovat ... a má to více projevů v autě.
tady jedno pěkné video.... taky jsem měnil 2roky zpátky.
https://www.youtube.com/watch?v=eQPiShdsa_U
Ten alarm netuším ale chce to vypozorovat jak to jde a nejde a ještě k tomu někoho s diagnostikou ... at víš co je špatně a co vyměnit.
držím palce pak dej vědět.... já akorát objednávám čidlo kliky a jedině VDO SIEMENS co šlo do prvovýroby BMW.