Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zabývá se někdo z Ústec kraje - iDrive -optikou- ccc moduly?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
abeles

#1 Příspěvek od abeles »

Ahoj, potřeboval bych někoho kdo se zajímá o iDrive - nejlépe někoho kdo ví kudy a kde jsou všude optické kabely nataženy a jak udělat všude smyčku a vyzkoušet že ccc-modul v iDrive funguje, pokud ne popřípadě kdo z Ústeckého kraje ho umí opravit a naprogramovat atd... Jsem ze Žatce a nedělá mi problém někam dojet ale určitě ne přes celou Čr nebo někam posílat ccc abych po sléze zjistil že jsem měl někde rozpojený optický okruh. Popřípadě pokud mi tady napíše někdo kde všude vede optika a kde udělat smyčky atd tak bych byl rád zdali by jste mi poslali odkaz na nějakou spojku na tu optiku kterou budu moci ten optický kabel spojit. Děkuji, jsem ze Žatce tel: 777971103 děkuji moc.
airbone

#2 Příspěvek od airbone »

abeles píše:Ahoj, potřeboval bych někoho kdo se zajímá o iDrive - nejlépe někoho kdo ví kudy a kde jsou všude optické kabely nataženy a jak udělat všude smyčku a vyzkoušet že ccc-modul v iDrive funguje, pokud ne popřípadě kdo z Ústeckého kraje ho umí opravit a naprogramovat atd... Jsem ze Žatce a nedělá mi problém někam dojet ale určitě ne přes celou Čr nebo někam posílat ccc abych po sléze zjistil že jsem měl někde rozpojený optický okruh. Popřípadě pokud mi tady napíše někdo kde všude vede optika a kde udělat smyčky atd tak bych byl rád zdali by jste mi poslali odkaz na nějakou spojku na tu optiku kterou budu moci ten optický kabel spojit. Děkuji, jsem ze Žatce tel: 777971103 děkuji moc.
ked vyberes CCC, nemusis prepajat ziadne smycky.
Optika bude zcela nefunkcna a bude jej jedno ci je alebo nie je uzavreta, pretoze prave ccc je gateway pre MOST.
Na pockanie ti CCC neopravi nikto, taka oprava trva urcite niekolko dni, takze poslat ho budes musiet ci sa ti to lubi ci nie.....
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Joshuax »

Kupoval jsem pri zkouseni tohle.

http://www.ebay.com/itm/201589827564?_t ... EBIDX%3AIT

Misto MULF jednotky se to da zapojit rovnou, tim se spoji zbytek optiky, takze kdyby byl vadnej jenom mulf, melo by to nabehnout. Stejne tak se da udelat i check u CD changeru, ale tam je jiny konektor, takze je potreba tenhle ponekud rozstipat (vylamat ty dve kratsi bocnice), aby se ta spojka dala pouzit. Jsem rad, ze jsem koupil dve (za ty kacky...) :) Jednu jsem rozstipal a druhou mam celou.

Tak jako tak, ani mulf, ani cdc to nebyl, takze muj prlblem je opravdu v CCC... Zatim jsem to neresil, poptal jsem u airborna cenu, protoze to je asi jediny clovek tady, co reaguje a je schopny opravu budto provest, nebo minimalne zaridit :) Ale proste to neco stoji a ja ted cpu prachy jinam, takze zatim musi oprava pockat...
Odpovědět