Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dotaz na servis E60 + zaslepení klapek sání

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mitka

#1 Příspěvek od mitka »

Ahoj
Měl bych tu na vás menší otázečku zkušenosti s tím nemám a nemám ani odhad CEN jedna se o servis KP design

chcu si na mé e60 udělat takovou tu klasiku filtry oleje brzdovku atd když sem se ptal na nacenění tak mě to nacenili takhle
výměna brzd.kapaliny 800,-
paliv.filtr 1200,-
olej 5w30 Mobil ESP 8.25L 3548,-
olej.filtr 437,-
výměna olej 500,-
vzduch.filtr 1100,- práce 400,-
těsnění sání 900,-
zaslepení klapek sání vč.práce 1600,-

je to přijatelný ty ceny nerad bych byl zbytečně bez peněz, nemam tušeni jak se ceny pohybuji dělám to na autě poprve

A druhej dotaz
jak je to se zaslepení klapek sání jít do toho nebo ne ? nebo je to zbytečný ? teče mě ze sání olej takže to chce jen těsnění . Nekde sem četl že je to dobra vec někde zas naopak, jak je to třeba na STK ?? nedělá to problém na emisích ? Jinak prej se změní víkon k horšímu co sem se dočetl tak kdyžtak napište vaše zkušenosti rady at vím co a jak .
Děkuji :)
sedyvlk6

#2 Příspěvek od sedyvlk6 »

mitka píše:Ahoj
Měl bych tu na vás menší otázečku zkušenosti s tím nemám a nemám ani odhad CEN jedna se o servis KP design

chcu si na mé e60 udělat takovou tu klasiku filtry oleje brzdovku atd když sem se ptal na nacenění tak mě to nacenili takhle
výměna brzd.kapaliny 800,-
paliv.filtr 1200,-
olej 5w30 Mobil ESP 8.25L 3548,-
olej.filtr 437,-
výměna olej 500,-
vzduch.filtr 1100,- práce 400,-
těsnění sání 900,-
zaslepení klapek sání vč.práce 1600,-

Ceny jsou natažené a klapky mám zaslepené 4 roky a pohoda. Co máš za rok. Jestli máš 2006 a výš tak bych se klapek nebál to už jsou totiž zesílené.

je to přijatelný ty ceny nerad bych byl zbytečně bez peněz, nemam tušeni jak se ceny pohybuji dělám to na autě poprve

A druhej dotaz
jak je to se zaslepení klapek sání jít do toho nebo ne ? nebo je to zbytečný ? teče mě ze sání olej takže to chce jen těsnění . Nekde sem četl že je to dobra vec někde zas naopak, jak je to třeba na STK ?? nedělá to problém na emisích ? Jinak prej se změní víkon k horšímu co sem se dočetl tak kdyžtak napište vaše zkušenosti rady at vím co a jak .
Děkuji :)
mitka

#3 Příspěvek od mitka »

Takze ty ceny sou premrsteny jo ?jako zarazi me ta cena tesneni a mot.oleje Jinak mam rok 2005 e60 160kw a na stk prochazis normalne ? Nema to vliv na emise ?
madmarty

#4 Příspěvek od madmarty »

mitka píše:Takze ty ceny sou premrsteny jo ?jako zarazi me ta cena tesneni a mot.oleje Jinak mam rok 2005 e60 160kw a na stk prochazis normalne ? Nema to vliv na emise ?
Jelikož mě nacenil jeden servis výměnu klapek na cca 6500 Kč, tak si myslím že tvoje cena je více než přijatelná. Záleží kdo a jak se na to dívá :)
mr_nitroz

#5 Příspěvek od mr_nitroz »

Ceny prestrelene nejsou, servis neni armada spasy aby to delali zadara. Jestli je cena zaslepeni klapek vcetne zaslepek, tak to odpovida.
Muze to chcat jen pres tesneni nebo taky i pres osky a to vyresis jenom zaslepenim nebo novym sanim.
Po zaslepeni ti to malinko hur pojede v nizsich otackach, ale na to si zvyknes po par jizdach. :-) Na emisich to nepoznaji, neni co.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Co vím tak KP design montuje nejraději originální BMW díly a se zárukou, takže cena se může zdát vyšší než nějakej aftermarket z Elitu. Ale naopak poněvadž mají pravidelný odběry u delalera tak s marží tam nakonec vyjdou levněji než běžnýho zákazníka.

Jenom ten olej 400,-/litr bych si asi dovezl svůj :oops: :)
Odpovědět