Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Angel Eyes

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanys42

#1 Příspěvek od Hanys42 »

Ahoj klubeři
Chci se zeptat jestli když chci led Angel Eyes (na e60 2005)tak musím koupit i nové kroužky? nebo nechat ty co tam mám a jen koupit vysoce svítivé LED žárovky..?
A taky se chci zeptat jaké tam jsou ty původní?(slabé žluté) (typ -nějaký odkaz ?)

Děkuju moc
Hezký večer
kmplx
Klubové ID: 3498

#2 Příspěvek od kmplx »

E60 má zalepená světla a je hodně pracné je rozlepit a zase správně slepit. Když vyměníš žárovky tak si nepomůžeš, ty kroužky nejsou na to uzpůsobené a jen si výkonnější žárovkou odděláš světla. Najdi někoho kdo se tím zabývá a kroužky ti nainstaluje.

Tady na klubu bych se optal Falcona. Co jsem zjišťoval já (mám taky E60) tak kluci ze Sviť líp to umí taky, ale rovnou řekli, že při instalaci kroužků dávají i lepší bi-xenony a celková cena s instalací kroužků a bi-xenonů je někde kolem 25k se vším všudy.
Hanys42

#3 Příspěvek od Hanys42 »

No tak to mě úplně překvapilo,já zase znám případ známého co si na e90(2005)
koupil žárovku něco takového:http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/specialni-xenon-led-zarovky-pro-vozy-bmw/specialni-bile-xenon-led-diody-do-original-prednic-s101187021/?h=1&gclid=CMSH1KKBoM0CFcluGwod05MLxg

Nasadil si sám z kamarádem..
A paráda.
kmplx

#4 Příspěvek od kmplx »

Tam jde o konstrukční řešení těch kroužků, které nedokážou "roznést" světlo po celém kroužku z jedné žárovky, navíc u předFL E60 je klasická a od výroby jsou kroužky použity jako parkovačky. I když tam dostaneš výkonnější LEDkovou žárovku, tak ti to nebude svítit natolik, aby si to mohl použít na denní svícení.

Řešení je buď rozebrat světla a nainstalovat kroužky nebo vyměnit světla s ŘJ z facelift E60 kde už jsou kroužky dělané na denní svícení.

Ale rozlepit a zase slepit světlo u E60 není žádná sranda. To ti potvrdí každý kdo se tím zabývá.
Hanys42

#5 Příspěvek od Hanys42 »

Děkuju za odpovědi.
Aha..ano už jsem v diskusi na to narazil..Přesně jak říkáš..ty moje kroužky jsou jen jako parkovačky,..No ale teda teoreticky když si koupím kvalitní Led Diody a i ty kroužky které jdou použít na denní svícení tak to bude fungovat normálně ?nebude to nějak zatěžovat svetlovody? a bude to vypadat takhle ?https://www.youtube.com/watch?v=I94Hp2HvanE

Pokud to tam jak říkáš - nějak dostanu..ony ty kroužky teda jdou nasadit jenom pokud se odlepí ten přední kryt ? http://www.bmwmarket.cz/Kryty-prednich- ... escription

(není jiná možnost? )
kmplx

#6 Příspěvek od kmplx »

Aby si to vyměnil, tak to musíš rozlepit viz. přední kryt světel co si poslal.

Neviděl jsem nikoho, kdo by montoval kroužky z FL E60, bud si tam lidi dávají LED kroužky (např. UHP V3) nebo mění komplet světla z FL E60.

To video co si poslal, tak to jsou LED kroužky, ale starší model, protože jsou vidět jednotlivé LEDky, u UHP V3 je to z té samé vzdálenosti prakticky nerozeznatelný a vypadá to jako celistvý kroužek.

Být tebou tak nad tím moc nešpekuluju, napiš Falconovi tady na klubu nebo na FB si najdi Sviť líp.

Rozhodně bych se sám do toho nepouštěl. Krom výměny žárovek, ale těmi ničeho nedocílíš, to ti předesílám předem :)
ugurundu

#7 Příspěvek od ugurundu »

Uz nemusí ani nafb. Stačí www.svitlip.cz
Hanys42

#8 Příspěvek od Hanys42 »

Jo tak jestli jsem to pochopil dobře tak stačí koupit ty dobré silné led kroužky.
A přenechat to nějakému frajerovi který mi je do světel namontuje.

Děkuji moc za rady a já teda ještě nápišu tomu Falconovi a i na Svit líp.

Měj se
:wink:
Odpovědět