potreboval bych s nekym zkusenejsim prodisktuovat kodovani sve E61cky. Mam kabel, kterym dokazu diagnostikovat, co je potreba. Normalne pracuje s ToolSet32, ale jak se dotknu NCSExpert, tak nactu profil (NCS DUmmy - ty starsi Revtors/Expertmode mi na 4.0.1 nefunguji), F1, F3, Chasis, VInko nacte, ale FA zahlasi error vybavy $624. Podle ruznych podobnych problemu muze jit o neznamou vybavu, nez umi SPDaten, takze jsem zkousel asi 3 novejsi verze 50.2. 53.3 (tusimze) a 54 a zadna zmena.
V jsem se zatim nesnazil nic kodovat, takze pokud je tam vlozena nejaka nesmyslna polozka, je tam uz od predchoziho majitele.
Protoze jsem se v tom jeste nehrabal, tak netusim, jak to ma vypadat a jestli i pres tohle, ma jit auto normalne vycist a tuhle vybavu umazat a preulozit, nebo co s tim je potreba udelat.
Nebo jestli to je spatnym softem,driverem ke kabelu, nebo buhvicim...
uz mi dochazeji moznosti

- WinXP 32bit stary notebook (velmi pomaly, proto jsem presel na Win7 novejsi)
- Win 7 64bit
- Win XP ve VMWARE na Win 7 64bit
- INPA 5.02 / 5.06
- NCSXepert 3.0.1 / 4.0.1
Kabel je z bmwshop.sk, modry, ukazuje ignition on ikdyz je odpojeny od auta, zrejme upraveny VAGCOM ?
Piny 7 + 8 propojene.
Vsude se to chova stjene. Jineho pokusneho kralika na hrani nemam, takze to nemam s kym porovnat.
Cas mam v zasade jenom o vikendu (nebo v zamestnani). Dokaze nekdo helpnout touto cestou, nebo pres SZ / mobil, ci mel by nekdo v Praze cas o vikendu na check, pripadne help s rozchozenim diag na mem NTB ?
Jsem si takhle dost nejisti tim, jestli to co mi ta diag vraci, je vsechno spravne, kdyz vim, ze je neco, co mi nejde, jak by asi jit melo....