Zdravím lidi mám problém s ventilátorkem v klimě, vrčí strašně nahlas. Fakt mě štve chci se zeptat mohu ho vyndat a fungovat bez něj ? Nebo ho nemám vyndávat a je to důležitá součást..nerad bych ho vyndal a po nějaké době zjistil že to má nějaký špatný vliv... Popř. mi napište jakou má funkci a proč bych ho neměl vyndávat a nebo zda li je naprosto zanedbatelnej. Díky moc
nebude ti foukat vzduch do interieru, ale spíš jsi to jen blbě napsal a myslíš že spíš než ventilator v klimě ventilator v klimapanelu, ten je tam pro měření teploty v interieru, nasava si vzduch z interieru a měří jeho teplotu, pokud nebude fungovat, celé topení se bude chovat nahovno
Jo jo myslel jsem ventilatorek v klimapanelu přesně ten...vrčí jako sviňa..no pokud budu mít nastavené režim AUTO tak to bude topit na hovno ne ? Protože nebude vědět zdali přitápět nebo chladit ale pokud si budu regulovat teplotu vzduchu sám tak by to mělo být vše bez problémů ne ?
To jsem si myslel taky. Bez něj to prostě správně nefunguje. Pár km je to dobrý, pak začne topit jak prase, třeba, nebo naopak kosa. Neví co dělat, klimoška. Rozdělat. vyčistit.
Kluci ale jsem z toho v pi.. čistím to jak blázen je to jako nové je to promazané jako vagína .. fakt vše okej a steně to vrčí jako prase a mám na to fakt nervy. Mám to venku a vše je v pořádku zatím to topí když uberu a zapnu třeba ještě klimu tak to chladí takže vše zatím v pořádku uvidíme co bude dál.
V předcházející E39 jsem to udělal jako v E28:-)) Prostě jsem natáhl hadičku a napíchl do sání. V tom plastu za tím ventilátorkem je to vlastně jakoby připravené-je tam nátrubek na hadičku.
Takze hadicku dat na ten natrubek za klimapanelem snad tam nejaky najdu a druhy konec te hadicky ma couhat z klimapanelu nebo staci ho dat k mrizce jenom a jak to funguje vzduch z kabiny pujde do hadicky a potom tedy kam ?:)
Ja tohle resil taky hned po koupi. Asi na potreti se mi povedlo. Komplet jsem to vycistil a osicku ventilatorku jsem jen hodne z lehka vzal smirglem jemnym jak hajzlpapir a pak lehce maznul ted uz tuk tuk 2.5 roku klid