Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bmw 525

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mondeos

#1 Příspěvek od mondeos »

Predmet: BMW F11 versus AUDI A6 avant PríspevokZaslal: 07.02.2016 09:08
Zdar všetci znalci.
Neviem sa rozhodnúť medzi nimi...
Takisto poradte mi s výberom motorizácie do F11 ,CHCEM ASI 525 6 VALEC ,alebo mám radšej 525 štvorvalec? Fakt nepoznám tieto motory ,ale viac sa mi pri teste páčil 6.
To že píšem aj o Audi a dopytujem sa ,má za následok foorum ze Slovenska ,tam som nenašiel nikoho kto by mi rozumne poradil. Ideálne ,keby poznal obe autá.Viem že to bude ťažké ,ale možno s aniekto nájde.
Nakoľko sa rozhodujem medzi týmito autami uvítam všetky vaše rady ,týkajúce sa jazdných schopností áut ,spoľahlivosti atď.
Chcem kúpiť od rv 2012 ,tak cca do 150000km. Čo to o týchto autách viem ,ale napr. neviem celkom porovnať zadokolku s predohrabom...

V moc testoch sa hovorí o vyrovnaných súperoch ..
Čítam tež dosť nespokojných majiteľov BMW s riadením auta . A údajne autá často nejdú rovno ,ale ťahajú do strany.

Quattro a x-drive poznám ,ale u mňa to nieje vôbec podmienka.Zatiaľ asi 60% sympatii má u mňa navrch BMW.aj ked Audi ma prekvapilo pri testovačke,síce bol to Quattro.BMW som skúsil 525xd ,všetko OK ,ale to bol štvorvalec,inak celkom dobré ,hlavne prevodovka sa mi zdála o niečo rýchlejšia a hladšia...a aj podvozok lepší ,mal režim nastavenia ,ale to mal aj Audi,no komfortom bol lepší BAWORáK.Ten Bawor mi pripadá ťažkopádnejší. Tým ho nechcem osočovat...
Možno sa mýlim...
Zadokolka od BMW je horšia ako predokolka Audi ,alebo? Inak nejazdím moc na hory ani nič podobné.
horan
Klubové ID: 4040

#2 Příspěvek od horan »

Doporucuji koupit NOVOU Dacii, dva roky jezdit a pak vzit jinou. V dnesni dobe, kdy se funkcni a proverene veci vylepsuji az do stadia nefunkcnosti je to nejlepsi reseni.
Ta audi je ve finale stejnej kepl jako to bmw a jako vse ostatni. Vsechno vomrdany, preposilovany, oLEDkovany jak cirkus behem nocniho predstaveni a spolehlivost zadna. :evil:
Odpovědět