Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 - klíček nedrží ve slotu, nezaaretuje se, vypadává ven
U E61 (rok 2006) mi dnes překvapivě z ničeho nic během jízdy vypadl klíček ze slotu na sloupku řízení, motor normálně běžel dál, ale rozsvítila se hláška "Remote control not in ignition. It is possible that engine cannot be restarted, so do not switch off." a k tomu žlutý symbol přeškrtnutého klíče. Když klíč lehce násilně podržím ve slotu, opakovaně mi motor startovat jde, pak klíč můžu dát do kapsy nebo kastlíku a auto jede, jen po vypnutí motoru zase musím strčit do slotu klíč nebo třeba i prst a vycvaknout to, jinak si auto pořád myslí, že je klíč uvnitř. Nikdy jsem ho násilně ven nerval, takže předpokládám, že materiál se prostě unavil a exly tam nějaké pružinky, packy nebo tak něco. Řešil jste to už někdo, jakým postupem a s jakým finančním nákladem? Jde to opravit, nebo se bezpodmínečně musí vyměnit celý slot (číslo dílu bude asi 66129172159)? Co vše se musí rozebírat? Na cizích fórech jsem dohledal, že je to přiznaná konstrukční chyba (poddimenzovaný díl) a BMW k tomu vydávalo bulletin (SIB 610206). Odkládat to s tím, že auto jezdí, asi nebude to pravé, protože klíček se pak nemá jak dobíjet a ta hláška na přístrojích je taky otravná.