Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 xenony hella

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
carlslee

#1 Příspěvek od carlslee »

Zdravím, mám fl xenony hella, bohužel mi nějakej týpek nedal přednost a napálil to do mě....

Světla k.o , a co sem koukal na jiný - chtěl bych zase origo hella, tak jsou docela ceněný
10.000 za starý světla není problém.
Přemýšlím teda o opravě těch mích, nemáte s tím někdo zkušenosti jak to opravit?

popis:

Pravý světlo-prasklý sklo, asi se v něm ulomili ty štelovací tyčky, protože se v něm při manipulaci třesou čočky, zadní kryt (ten černej kam se dávají žárovky a připojují kabely) prasklej , většina držáků k.o.
- to prasklý krycí sklo mám, jde mi o ten zadní plast a držáky jak to opravit.

Levý světlo - sklo ok, ulomenej 1 držák, ten zadní plast taky prasklej...

Ještě přemýšlím o tom, že bych koupil ty světla neorigo od depa, kámoš mi je nabízí něco kolem 3000,- nejsou xenony... Šel by tam nějak přendat celej vnitřek z těch mých rozbitých?

Moc díky za nějakou radu.
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Daudgen »

Jedině Hella
Sweden

#3 Příspěvek od Sweden »

To neměl týpek povinné ručení? Píšeš že to do tebe týpek napálil!Nebo mi teda řekni proč řešíš nějaký bastlení světel pokud je jednoznačné porušení předpisů na druhé straně?

Ti jako ujel? :D
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
carlslee

#4 Příspěvek od carlslee »

Sweden píše:To neměl týpek povinné ručení? Píšeš že to do tebe týpek napálil!Nebo mi teda řekni proč řešíš nějaký bastlení světel pokud je jednoznačné porušení předpisů na druhé straně?

Ti jako ujel? :D
Povinné ručení měl, ale pojišťovna to samozřejmě řeší totálkou (oprava originálními díly by přesáhla obvyklou cenu vozidla), tzn. origo hella
mi neproplatí... Nový L+P pod 25k neseženu. Takže se nechám překvapit, kolik pojišťovna zaplatí. Obvyklá cena vozu - hodnota zbytku auta = ? Sem celkem zvědavej :)
Teddy

#5 Příspěvek od Teddy »

Tak to ti nezávidim. Jestli cena auta přesahovala tabulkovou cenu, tak buď musíš sklopit uši, nebo jít cenou soudního odhadu atd.
Odpovědět