Zdravím, sbírám vešké info o E34 540i
Má někdo zkušenosti s tímto motorem v E34 ? trpí na něco ? jak funguje automat ?
- jednoduše, koupil bych E34 v automatu a bez špéry (za ty peníze nepočítám že tam už bude) a chtěl bych dát do budoucna manuál a špéru
tak hledám informace abych měl představu co to vše bude obnášet, ale dávat 40tis za LSD vložku se mi moc nechce
zajímá mě z čeho pasuje manuál a diff, jak je to s převodovým poměrem u diff když použiju 5q, (6q se prý blbě shání), jak s kardanem, poloosama apod. prostě něco čeho se chytit, prolezl jsem zahraniční fóra a nějak jsem z toho blbej, někde mění příruby na poloosy, někde poloosy apod.
Předem díky za info
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 540i Dotazy, zkušenosti a pokec.
Motorovou elektriku ? nestačí jen toto?
http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/5speedswap.htm
http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/5speedswap.htm
Chci to jako víkendovku, ale když občas kluci jezdí na letiště blbnout tak bych se taky rád vyřádil a s automatem si to nedokážu představit, zatím pouze uvažuji, auto ještě nemám, ale je to asi největší favorit na víkendovku mám pro E34 slabostBlackie píše:Záleží na co to auto chcešMám 540iA,nikdy sem nechtěl automat,mám ho cca 6 let a naprostá spokojenost
Jinak jsem zjistil že kardan je podle ETK stejný jak pro manual tak automat
Převodovka se dávala Getrag S6S 420G 6q
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Narovinu sehnat krásnou E34 540i s manuálem bude zázrak nebo nebude levná ...hodně je ted E39 ale pěknou e34 nevim v ČR se bude těžko shánět.
Třeba se podaří a někdo ji nabídne těžko říci. Ale E34 hodně dneska trpí korozí je to dost staré auto přes 20let.
Co tak nějakou 328i e36 ? nebo E39 540i tam je daleko větší výběr.
Třeba se podaří a někdo ji nabídne těžko říci. Ale E34 hodně dneska trpí korozí je to dost staré auto přes 20let.
3jku nechci tu má každej, i já teďFilozof píše:Narovinu sehnat krásnou E34 540i s manuálem bude zázrak nebo nebude levná ...hodně je ted E39 ale pěknou e34 nevim v ČR se bude těžko shánět.

S korozí jsem si vědom proto jsem hledal aby byl základ slušný aby se dalo ještě zachránit a v manuálu nic takového v evropě není za slušné peníze a když je tak stojí víc jak M5 E39

Proto jsem se ptal na tu přestavbu co by to obnášelo apod.