chtěl bych se zeptat - mám e39 tour. z roku 2000 a bohužel nemám ve voze CD changer... chtěl bych ho dodatečně namontovat, ale v kabeláži mám jen napájecí konektor, komunikační jsem nenašel...
No, a teď ten dotaz - pokud se mi podaří sehnat changer i s tím potřebným kabelem, bude po zapojení changer fungovat, nebo je potřeba ještě něco "dohrát" do výbavy? V autě mám takovou tu malou obrazovku s navigací a kazetou Ve výpisu výbavy není uvedena příprava pro CD changer ...
Předem díky za radu, případně za nabídku changeru s kabeláží a držákem....
Nechci ti nabourávat plán s CDčkama, ale pokud mohu poradit, zajímej se spíš jak to předělat na MP3. Na jednu flešku se ti vejde mrtě alb a je to jedna malá kostička - navíc hraje i na našich "rovných" silnicích bez sekání a cenově to výjde myslím na steno (rychlost hledání a načítání písní se srovnávat vůbec nedá).
Já to řešil modulem DENSION cca za 2000,- a maximální spokojenost.
[přece jen jsou CD záležitostí minulého tisíciletí]
Čau, díky za komentář. No, popravdě jsem o tom už taky uvažoval, jenže mám doma asi 1200 CDéček (sbírám je už asi 15 let) a prostě mi v autě chybí "moje" muzika.... No a v některých věcech jsem trošku "v jiné době", vrcholem tohoto roku bylo, že jsem si pořídil dotykový telefon
Každopádně, pokud neseženu Changer, nebo to nebude fungovat, nic jiného mi stejně nezbude....
Ak chces changer,nie je problem... staci natiahnut 3 draty do radia a hras... napajanie a zbernicu tam uz mas. A nedaj sa odradit,tie srackove cinske krabicky na mp3 hraju oproti orig cd menicu otrasne...