Zdravím chlapi,
Chci se zeptat.. dolévám vodu jenom já nebo i ostatní ? Je to normální ? Vždy doleju vodu na max. na patříčné množství a cca po 2-3 měsících doleju zhruba půl litrů destilované vody. Voda nikde nekape pod autem. Prosím poraďte jak tenhle problém řešit. Netuším čím to může být. Díky za rady..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém s dolévánim vody do chlad. nádobky e60 M54 530i
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Někde něco jen rosí, drobný průsak se stihne odpařit dříve, než utvoří kapku co by dotekla na hranu a sklápla.
Špatně se to hledá, pomáhá poctivě umýt celý motor a hledat pak barevnou stopu. Výhodou je je mít originální kapalinu, má sytější barvu a tím výraznější stopu, některé aftermarket kapaliny jsou skoro čiré.
Špatně se to hledá, pomáhá poctivě umýt celý motor a hledat pak barevnou stopu. Výhodou je je mít originální kapalinu, má sytější barvu a tím výraznější stopu, některé aftermarket kapaliny jsou skoro čiré.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Může bejt slabej prusak i do motoru. Zkus víčko od oleje jestli ti jde hodně pára nebo i slabě tak to je prostě voda v motoru. Může bejt i velice slabě. Nebo jak píše Francis může to téct ven při nastartovaném motoru. Někde se to tlačí prostě. Ideál je mít vše čisté a nalít tam fosforeskující barvu kapaliny.
Je univerzální ale má fosforeskující barvu. Pak je krásně vidět kde to uniká.
Já takto před pár lety přetěsnil motor a byl klid a kapalina už nikam nemizela. Přitom to taky nebylo vůbec poznat z venku. jen jsem občas dolil 2-3deci.
Je univerzální ale má fosforeskující barvu. Pak je krásně vidět kde to uniká.
Já takto před pár lety přetěsnil motor a byl klid a kapalina už nikam nemizela. Přitom to taky nebylo vůbec poznat z venku. jen jsem občas dolil 2-3deci.