Na diagnostice to píse vadný senzor na baterii, ale i neco o sverich řidiče a spolujezdce. Dával jsem pouze nový alternátor a baterii. Baterii mi kódovály. A stejne se mi to po ranu rozsvítí, ze auto kdyz spi, velky odběr. Ale jinak mi to nic jinýho nedělá, zádný výpadek abs nebo tak neco jak tu psali ostatní. Asi nejlepsi zajet do BMW?
Bezklíčkový přístup to může dělat a taky to často dělá, ale je divné, že ti to píše vadný senzor. Zkusil bych vyndat pojistku od bezklíčkového přístupu a uvidiš jestli to bude hlásit chybu. Mně to samé začalo dělat po zapojení GPS modulu odběr cca 40mA a ibs senzor hlásí nadměrné vybíjení a má pravdu.
Chlapi, píse mi to jen na diagnostice, vadný Ibs , ale nic s autem nepozoruji, nic mi nezhasina, ani se mi neukazuje chyba žádná. Myslíte ze je nutné ho měnit? Baterka i altik dávají jak maji.
Nejlepší by asi bylo měřit odběrový proud po usnutí auta a pokud by byl velký tak vytahovat pojistky a tím zjistit která ŘJ nespí a má odběr. Nebo jestli máš možnost si někde zapůjčit IBS a vyzkoušet jestli to nedělá on. Taky bych zkusil závady smazat jestli se znovu oběví.
Tak dnes mi vyskočila opět chyba. Zjistil jsem, ze mi celou noc blika kontrolka na plyn, na te kosticce. Myslis ze by to mohlo byt i treba tim. Co jsem zjišťoval tak by mela do 5 minut zhasnout. Jinak mi to jeste psalo na diagnostice, ze chybi svorka 30. To je co?
Nevím co se přesně montuje při montáži plynu, ale jestli napojili něco na stálý plus (označení 30) tak to může dělat, hlavně jestli to začalo dělat po té montáži tak je to skoro jisté.