Tak jak bych začal. Již delší dobu mám E39 528i 6/96, ve kterém už když jsem ho kupoval byla dodatečně namontována velká navi s MK3 jednotkou a radiomodulem BM54.
Do teď mi to bylo jedno, ale co se týká zapojení navi v tom autě, tak myslím že je to docela zprasený a když se blíží dovolená tak se v tom chci trošku pohrabat,
Tak k jádru věci, OBC(Hight samozřejmě) je sice funkční, ale chová se jako s aftermarket radiem, tedy nejde nic nastavit, a to ani na display, nejde nastavit datum, čas, nejde vyresetovat spotřeba (na display radia ji ukazuje ale pokud najedu treba 2000km tak uz nechce zobrazovat, ale na budikach ano),... Prostě funguje korektně jen navi, radio a changer + kazeta.
Má někdo nějáké rady na co se zaměřit ?? Je zde nějáký návod jak to má být správně zapojené ?? Jsem připraven na to, abych to z toho auta komplet vykuchal a začal od nuly

Dál bych chtěl poprosit ještě o info k paměti sedaček a PDC.
V autě byl také měněn interiér. Tam mi chybí jen dodělat kabeláž k sedačce řidiče jinak OK. Co vše k tomu budu potřebovat a kam zapojovat??
K PDC. Nemám, ale chtěl bych dodělat a samozřejmě origo. Opět co k tomu mam začít schánět a jak zapojit

Předem díky za pomoc