Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

světla u touringu poFL

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mishak

#1 Příspěvek od Mishak »

Mám následující problém(y) které odkládám už docela dlouho.
Svítí mi asi tak půla auta:)

Žárovku v dálkách si vyměnim, ale jsem jelen z následujícího:

a) nesvítími AE: Někde jsem našel nějakej návod na výměnu samotný žárovky v tý objímce. Jakou mám koupit. Nikde jsem nenašel přesněj typ. Ideálně pro vemeno link na kelly, to už pak zvládnu:)
b) nesvítí mi prostřední brzdový světlo. tip na řešení: Stává se, že to chcípne celý? Nebo hledat chybu v drátech?
c) mám tušení, že to souvisí. Nesvítí mi část zadních obrysovej. Ty pruhy na dvěřich kufru.

Předem děkuju za rady a přeju krásný jarní dny všem.
ardo

#2 Příspěvek od ardo »

b) a c) bud dráty zlomené v pantech dveří nebo světla pryč,stává se oboje
Mishak

#3 Příspěvek od Mishak »

Díky za reakci: ad světlo pryč? Má to řešení opravou světla nebo je jeden ingot a je potřeba koupit světlo nový?:)
bibikuba

#4 Příspěvek od bibikuba »

mám pocit,že přídavné brzdové světlo lze vypnout přes diagnostiku,možná bude zádrhel jenom tam,k tomu samozřejmě přetrhané dráty popř.závada ve světlech..
brazillian

#5 Příspěvek od brazillian »

Taky mi nesvítilo u touringa třetí brzdový a pak mi přestalo jít otvírat sklo na drveřích, bylo to ukroucenýma drátama. Byly úplně ztvrdlý a popraskaný tak když na ně mrkneš, třeba to bude vidět.
Tompo

#6 Příspěvek od Tompo »

Nejspíš to budou opravdu zlomený kabely, ale co se týče světel, mrkni na tu patici, jestli tam neni zelenina nebo vachl, to byl problém u mě...
Odpovědět