Přijdu do garáže s tím, že potřebuju s autem popojet, snažím se dálkou otevřít a nic...otevřu klíčem - centrál nereaguje, otevřou se jen dveře řidiče... začínám čuchat problém...

Řikám si, asi nějaké rozsvícené světýlko mi vytlouklo baterku...chci se dostat na zadní lavici, ale nejdou zevnitř otevřít žádné dveře (kromě těch řidičových, který už jsou otevřený...když chci vytáhnout čudlík, tak se hned vrací zpátky a dveře nejdou otevřít...). Tak holt z řidičovi sedačky odtrhávám zadní lavici, odpojuju baterku a nabíjím...
Druhý den přijdu, baterku zapojím...a auto začne troubit. V tý garáži se to pěkně rozléhá

vytahuju pojistku na "signalhorn" a zkouším znovu - stále stejný průběh...
Ještě dodám, že asi před rokem jsem měl auto na diagnostice a hlásilo problém s jednotkou - teď už si nepamatuju - buď na centrál nebo na imobilizér...spíš myslím, že to byla jednotka centrálu...ale auto normálně fungovalo, tak jsem to neřešil...i když je pravda, že když jsem auto odemykal nebo zamykal dálkáčem, tak to někdy zareagovalo až třeba po 2 sekundách...tak jako se zpožděním...
Dokážete někdo diagnostikovat, kde je problém?
Nebo nevíte tady o nějakém guru na tyhle elektrozáležitosti? Nejlépe Praha a okolí?
Díky za pomoc